Eurodeputatul Maria Grapini susține proiectul „Renașterea satului agricol gorjean”, inițiat de umaniștii gorjeni!

Europarlamentarul PUSL, Maria Grapini, membru în grupul S&D, a făcut prima donație, pentru susținerea proiectului „Renașterea satului agricol gorjean”, inițiat de umaniștii gorjeni.
“Susțin acest proiect inițiat de colegii umaniști din Gorj deoarece cred în el!“, a punctat eurodeputatul Grapini.
De menționat faptul că președinte PUSL Gorj, Dumitru Miroiu, a anunțat, recent, demararea campaniei PUSL Gorj sub sloganul „Renașterea satului agricol gorjean”, campania care a adus bucurie în rândul beneficiarilor.
Potrivit liderului umaniștilor gorjeni, aceștia au primit, astfel, un sprijin pentru a pune pe masa familiilor lor niște produse curate, ecologice, sănătoase și cu cheltuieli minimale, având în vedere majorarea prețurile legumelor din piață. Sunt produse ieșite din mâinile lor, fără otrăvurile cu care sunt importate legumele din tot soiul de țări non-UE, păstrându-se totodată și gustul acela specific al legumelor românești, susține Dumitru Miroiu.
“Mai mult decât încurajator este însă faptul că această campanie de construcție de solarii oferite gratuit unor beneficiari cu posibilități materiale mai reduse a ajuns și la urechile unor oameni de suflet, care au dorit să aibă și ei o contribuție în sprijinirea unei astfel de idei. Doamna europarlamentar PUSL Maria Grapini, politician recunoscut ca un om de suflet și săritor în ajutorul unor astfel de idei, a donat deja suma de 1.500 de euro, întinzând o binevenită mână de ajutor pentru demararea mai puternică a acestui program”, a mai precizat liderul PUSL Gorj.
„În vreme ce alte „partide” își pierd, prin acțiunile lor, până și dreptul moral de a se numi partide, naționale, liberale, sociale sau democrate, PUSL dovedește că nu degeaba este un partid UMANIST, un partid SOCIAL, căruia îi pasă de români și de România, așa cum și nouă, filiala locală a PUSL, iată, prin faptele noastre, arătăm că ne pasă de gorjenii noștri și de Gorj”, a conchis liderul umaniștilor gorjeni.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.