Forța Dreptei își continuă expansiunea în toată țara! 51 de organizații locale, înființate doar la nivelul județului Dolj!

Partidul Forţa Dreptei a înfiinţat, până în prezent, 51 de organizaţii locale la nivelul judeţului Dolj în tot atâtea unităţi administrativ-teritoriale din cele 111 existente.

„Într-un an şi jumătate, Forţa Dreptei a înfiinţat în Dolj 51 de organizaţii. Avem discuţii cu mai mulţi oameni şi sper să facem organizaţii şi în celelalte localităţi din judeţul Dolj, indiferent când vor fi alegerile locale, în iunie sau în septembrie”, a afirmat duminică, într-o conferinţă de presă, preşedintele Organizaţiei Dolj a Partidului Forţa Dreptei, Ion Groza.

Claudiu Lupeanu a fost ales, duminică, preşedintele Forţa Dreptei Craiova, iar la alegeri a fost prezent şi preşedintele partidului, Ludovic Orban, care a precizat că, la finalul lunii martie sau începutul lunii aprilie, Forţa Dreptei va avea un congres naţional.

Ludovic Orban a afirmat despre alianţa făcută cu USR şi PMP că era nevoie de „o alternativă de bun-simţ, decentă civilizată, cu oameni care să fie educaţi, pregătiţi şi care să vină cu soluţii alternative.

„Acestea sunt motivele pentru care am decis să ne dăm mâna, să ne unim”, a spus Orban.

Liderul Partidului Forţa Dreptei a reafirmat că se opune ideii comasării alegerilor şi că va ataca la Curtea Constituţională orice încercare a Guvernului de a stabili alegeri locale mai devreme de luna septembrie, atunci când se încheie mandatele actualilor aleşi locali.

„În momentul în care ei vor iniţia schimbarea legislaţiei pentru a permite organizarea simultană a alegerilor locale cu alegerile europarlamentare, vom face toate demersurile noastre de contestare, de atacare la Curte. Hotărârea de Guvern pentru organizarea alegerilor trebuie să se dea cu minim 75 de zile înainte de data alegerilor, deci dacă vor să organizeze alegeri pe 9 iunie trebuie să dea HG în jurul datei de 20 martie. (…) Totul este la mica înţelegere făcut pe sub masă, în funcţie de interesele lor partinice care sunt contrare interesului general care este să fie alegeri la termen, fără a a mesteca tipurile de alegeri. Nu mai vorbesc că baza legală este cam cusută cu aţă albă, dacă nu cumva şi cu un fir roşu”, a spus Ludovic Orban.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.