PNL București anunță organizarea unui eveniment special, de Dragobete: Ziua Porților Deschise la PNL București!

Ziua Porților Deschise va avea loc sâmbătă, începând cu ora 14:00, la sediul PNL București din Aleea Modrogan 22. Desfășurătorul evenimentul a fost stabilit astfel: în intervalul orar 14:00 și 16:00 vizitatorii se pot bucura de atmosfera liberală din filiala bucureșteană, apoi între 16:00 și 18:00 vor avea loc momente artistice, discursuri, prezentări ale istoriei Partidului Național Liberal, ca, în final, să se realizeze o sesiune de networking pentru câteva ore pâna la 20:00.
Este prilejul perfect pentru simpatizanți și cetățeni curioși de a afla mai multe despre activitatea liberală din București și pentru a cunoaște echipa. Toată lumea este binevenită. Aceasta va fi o oportunitate unică de a interacționa cu echipa PNL București, de a discuta despre proiectele și inițiativele actuale și de viitor, precum și de a împărtăși idei și sugestii care pot contribui la dezvoltarea comunității bucureștene.
De asemenea, participanții sunt invitați să se înscrie la concursul „Dragobești în București”, care se desfășoară până în data de 24 februarie 2024, ora 23:59. Înscrierea se face prin completarea formularului disponibil la adresa pnl-bucuresti.ro/dragobestiinbucuresti sau prin scanarea codului QR, și distribuirea unei poze, alături de partener, cu inima galbenă situată la intrarea în incinta sediului PNL București din Aleea Modrogan nr.22 pe Facebook, însoțită de hashtag-ul #DragobeștiÎnBucurești.
Participanții pot câștiga unul dintre cele 4 premii puse la dispoziție de PNL București:

Premiul special: o excursie romantică la Paris pentru două persoane, cu zbor dus-întors, cazare la un hotel de 4 stele și mic dejun inclus;

Premiul I: O excursie la Poiana Brașov! Cazare la un hotel de 4 stele pentru un weekend, inclusiv transport și mic dejun;

Premiul II: O bicicletă pentru a explora împreună locuri noi, într-un mod unic și amuzant;

Premiul III: Pentru iubitorii de sport și aer liber, un set de badminton pentru două persoane. Ideal pentru momente de distracție și activitate fizică. Premiile sunt susținute din donațiile membrilor conducerii PNL București.
Sebastian Burduja, președintele PNL București: „Ziua porților deschise este mai mult decât un simplu eveniment – este o celebrare a transparenței, a dialogului deschis și a implicării active în viața politică și socială a Capitalei. Ne dorim ca prin acest eveniment să creăm o punte între PNL București și comunitate, să ne cunoaștem mai bine și să lucrăm împreună pentru un oraș dinamic și plin de oportunități. Fiecare idee și sugestie contează în construirea unui București mai bun pentru toți.
Vrem să folosim această oportunitate pentru a aprofunda discuțiile despre proiectele noastre curente și planurile pentru Bucureștiul Viitorului. Fiecare voce contează în procesul de luare a deciziilor și fiecare sugestie poate fi piatra de temelie pentru un nou proiect sau inițiativă. Prin „Ziua Porților Deschise”, ne propunem să consolidăm legăturile cu cetățenii, să încurajămparticiparea activă și să ne asigurăm că politicile noastre reflectă nevoile și aspirațiile bucureștenilor.

Ne dorim să vedem un București modern, un oraș care prosperă prin inovare, care valorifică patrimoniul său cultural-istoric și care este în același timp un loc sigur și prietenos pentru toți locuitorii săi. Prin inițiative ca aceasta, vom construi împreună un viitor mai prosper, mai verde și mai bun pentru capitala noastră.”
Vă așteptăm cu drag să ne fiți alături, să vizitați sediul nostru și să petreceți câteva ore în compania echipei PNL București.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.