Steve Jarding, Profesorul Anului în 2016 la Harvard Kennedy School, ține un workshop la București pe 29 februarie!

Steve Jarding, Profesorul Anului în 2016 la Harvard Kennedy School, și unul dintre cei mai cunoscuți experți la nivel mondial în comunicare strategică și leadership, ține un workshop la București pe 29 februarie.

Este o deosebită plăcere să anunțăm revenirea în România a profesorului Steve Jarding, Profesorul Anului în 2016 la Harvard Kennedy School, și unul dintre cei mai cunoscuți experți la nivel mondial în comunicare strategică și leadership. Evenimentul se va desfășura pe data de 29 februarie 2024, la Palatul Parlamentului, între orele 09:30 și 16:00. Workshopul promite să fie un moment pivot pentru definirea, dezbaterea și dezvoltarea leadershipului autentic într-o eră a provocărilor globale complexe. Programul evenimentului va fi următorul:
• Welcome coffee: 09:30
• Sesiunea 1: 10:00 – 12:30
• Prânz: 12:30 – 13:30
• Sesiunea 2: 13:30 – 16:00

Steve Jarding, recunoscut pentru contribuțiile sale semnificative în domeniul managementului campaniilor electorale și al comunicării strategice, va susține un workshop de leadership strategic și managementul campaniilor electorale la București. Acesta va aborda teme esențiale pentru formarea noilor lideri cu inițiativă și impact, capabili să aducă contribuții pozitive comunităților în care trăiesc.

Prețul unui bilet de acces este de 200 lei și se poate achiziționa la intrare înainte de începerea evenimentului, iar pentru cei interesați de o experiență extinsă, biletele VIP, la prețul de 1000 lei, includ participarea la Workshop-ul „Secretele unei campanii câștigătoare”, o sesiune interactivă unde Steve Jarding va împărtăși din vasta sa experiență în campaniile electorale de succes.

Steve Jarding a oferit consultanță și a predat în peste 25 de țări, lucrând cu lideri de la cel mai înalt nivel, inclusiv Președinți, prim-miniștri și senatori, demonstrând o capacitate remarcabilă de a naviga și de a influența scena politică globală. Experiența sa de peste 40 de ani în domeniu îl face unul dintre cei mai solicitați consultanți în strategia de comunicare și campanii politice.

În lumina evenimentelor, Sebastian Burduja, Președintele PNL București, a subliniat importanța acestui workshop în contextul unui an electoral crucial: „Într-un an definit de alegeri cruciale și decizii strategice pentru viitorul țării noastre, prezența unui expert de calibrul lui Steve Jarding în România reprezintă o oportunitate extraordinară de învățare și dezvoltare. Acest workshop nu este doar o platformă pentru îmbunătățirea abilităților de leadership și comunicare strategică, ci și un semnal al angajamentului nostru față de construirea unui cadru politic și social mai responsabil, transparent și eficient. Avem responsabilitatea de a ne pregăti liderii pentru provocările de mâine, iar prin inițiative de acest fel, ne asigurăm că România este pe drumul cel bun. Acest eveniment nu este numai pentru cei din domeniul politic, ci pentru toți cei care visează la un viitor mai bun și sunt dispuși să lucreze pentru el. Este o invitație deschisă către inovare, curaj și integritate în leadership, valori de care avem nevoie mai mult ca oricând.” Evenimentul este deschis tuturor, indiferent de domeniu sau statut, oferind oportunitatea liderilor și aspiranților din domeniul politic să-și îmbunătățească abilitățile de leadership și comunicare.

Pentru a participa, vă rugăm să vă înscrieți aici: https://forms.gle/Vqfmj5FH1epRwWxp8 Vă așteptăm să participați la acest eveniment definitoriu în arta leadershipului și a comunicării strategice, alături de Steve Jarding.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.