Comentator surpriză al Antenei 1 pentru cursele de Formula 1

Mircea Badea este surpriza pregătite de Antene pentru comentariul curselor de la Formula 1, competiţie care va fi difuzată în următorii trei ani de posturile din trustul Intact. Prezentatorul TV va avea statut de invitat special, iar comentator oficial va fi Cătălin Cedric Ghigea, un cunoscător al Marelui Circ.

Pasiunea lui Mircea Badea pentru sport este cunoscută, dar acesta a făcut mai mult comentarii legate de sporturile de contact, fie că vorbim de MMA sau de box. Acum însă, conform Fanatik, Mircea Badea va fi invitat pe post de comentator special pentru cursele de Formula 1 difuzate de Antena 1 și Antena 3.

„Voi comenta Formula 1 la Antena începând cu acest weekend. Am vorbit, ne-am înțeles, am bătut palma. Ca voi, am fost telespectator al F1 pentru cel puțin 25 de ani și nu am ratat nicio cursă (unele le-am vazut înregistrate). De mulți ani am și abonament la F1TV. În fiecare zi citesc cel puțin 1.5 ore despre F1”, a spus Cătălin Cedric Ghigea, comentatorul „titular” al curselor de Formula 1 la Antene.

Antena 1 și Antena 3 au reușit să obțină drepturile de difuzare ale Formulei 1 şi vor transmite calificările şi cursele, iar AntenaPlay va transmite antrenamentele. Vineri, 1 martie, sunt programate calificările din Marele Premiu al Bahrainului, programat pentru 2 martie de la ora 17:00, care va fi difuzat, în direct, de Antena 1. Antena 3 va intra în direct de la Formula 1 abia de săptămâna viitoare şi va transmite, pe 8 martie, calificările, iar pe 9 martie, Marele Premiu al Arabiei Saudite.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.