Drulă îi dă replica lui Ciolacu: La ce se pricepe Marcel? Tocmai ne-a dat cea mai mare inflaţie din Europa de departe pe luna ianuarie!

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat, miercuri seara, la afirmaţia privind compararea sa cu „Mirel din Turnu Măgurele” de către liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, susţinând că acesta din urmă „nu se pricepe la mai nimic”.

„Înţeleg că premierul Ciolacu m-a atacat (…) că mă pricep la toate. Nu ştiu dacă e aşa, dar ştiu sigur că Marcel de la Buzău nu se pricepe la mai nimic. (…) Marcel de la Buzău încearcă şi o glumă de maidan şi mă face Mirel din Turnu Măgurele. (…) Dar la ce se pricepe Marcel? Tocmai ne-a dat cea mai mare inflaţie din Europa de departe pe luna ianuarie. Cele mai mari scumpiri. Economia aproape în recesiune. Taxe mai mari, birocraţie sufocantă. Antreprenorii sunt trataţi drept infractori şi ameninţaţi cu arma de ANAF”, a scris Drulă, pe pagina sa de Facebook.

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, recent, că nu face distincție între George Simion, Cătălin Drulă, Dan Barna și Dacian Cioloș, comparându-i cu „Mirel din Turnu Măgurele”. Liderul PSD a afirnat că aceștia sunt genul care se pricep la toate, dar nu vin cu nicio soluţie.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.