Dănuț Lupu, eliberat condiționat!

Dănuţ Lupu, fostul mare fotbalist al echipei naţionale a României şi al lui Dinamo şi Rapid, a fost eliberat, joi, din penitenciar după ce a executat fracţia legală de cinci luni din pedeapsa totală de șapte luni şi 10 zile la care a fost condamnat în octombrie 2023.

Dănuţ Lupu, eliberat condiţionat. Dănuţ Lupu a executat deja cinci luni din pedeapsa totală de șapte luni şi 10 zile la care a fost condamnat în octombrie 2023. „Mi-am îndeplinit fracția, regret fapta și doresc sa mă întorc acasă alături de ai mei”, a spus Dănuț Lupu în sala de judecată, citat de ProSport.

Minuta şedinţei: „Admite propunerea de liberare condiţionată formulată cu privire la persoana condamnată LUPU DĂNUŢ. În baza art. 100 Cod penal, dispune liberarea condiţionată a persoanei condamnate de sub puterea m.e.p.î. nr. 134/2023 emis în baza st. pen. nr. 79/2023 a Judecătoriei Cornetu, prin care a fost condamnat la pedeapsa de 7 luni şi 10 zile închisoare, dacă nu este arestat în altă cauză. Intervalul cuprins între data liberării condiţionate şi 17.05.2024 constituie termen de supraveghere. Atrage atenţia petentului condamnat asupra prev. art. 104 Cod penal, respectiv posibilitatea revocării liberării condiţionate, în cazul în care va mai comite noi infracţiuni. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Ia act că a fost asistat juridic de apărător ales. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluției la dispoziția părților şi procurorului, prin mijlocirea grefei instanței, astăzi, 07.03.2024”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.