Simona Halep și-a numit un manager surpriză!

Simona Halep a scăpat de suspendarea pentru dopaj şi va reveni în circuitul WTA. Fostul lider WTA va avea o nouă echipă, renunțând definitiv la serviciile lui Patrick Mouratoglou. Nicolae Halep, fratele sportivei, va juca un rol important, urmând să fie managerul acesteia!

Nicolae Halep este singurul om în care sportiva mai are încredere să îi gestioneze cariera după scandalul de dopaj. Simona Halep s-a despărțit de managera suedeză Nina Wennerstrom, în momentul în care a rupt contractul și cu antrenorul Patrick Mouratoglou. Într-o primă fază, Simona Halep va lucra cu un antrenor român, dar în echipa sa se regăsesc deja două nume importante, scrie ProSport.

Pentru a-și recăpăta forma de altădată după o pauză de 17 luni, Simona Halep a apelat la fostul preparator fizic al Mariei Sharapova, Yutaka Nakamura. Acest japonez a colaborat mult timp cu rusoiaca, dar a avut un rol crucial și în cariera lui Naomi Osaka. Yutaka  Nakamura lucrează deja de câteva luni bune cu Halep. Al doilea membru al noii echipe a Simonei Halep este Sabin Topală, care este angajat al clinicii de recuperare sportivă Kinetic Sport & Medicine. Acesta ocupă funcția de team leader al departamentului de fizioterapie și a fost alături de Simona Halep pe toată perioada petrecută la Dubai, în așteptarea deciziei Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.