Standul Romsilva la Fishing & Hunting 2024, de la Romexpo, este spectaculos, cu numeroase trofee cinegetice, exemplare naturalizate și păstrăvi din păstrăvăriile Romsilva!

Regia Națională a Pădurilor-Romsilva îi invită pe români să viziteze în aceste zile standul Romsilva organizat în cadrul celei de-a VIII-a ediție a Expoziției Fishing & Hunting EXPO 2024, un important eveniment internațional de vânătoare, pescuit și natură.
 Potrivit RNP, standul Romsilva la Fishing & Hunting 2024 este unul spectaculos, cu numeroase trofee cinegetice, exemplare naturalizate și păstrăvi din păstrăvăriile Romsilva, iar colegii noștri de la stand vă vor oferi toate informațiile referitoare la activitățile de cinegetică.
Fishing & Hunting EXPO este cea mai mare expoziție de pescuit, vânătoare, outdoor și ambarcațiuni din România și se desfășoară între 14 și 17 martie, în Pavilionul B1 al Centrului Expozițional Romexpo București. Expoziția reunește cei mai importanți producători și distribuitori de echipamente specifice pentru pescuit, vânătoare, ambarcațiuni, articole sportive și outdoor.
 Pe parcursul celor patru zile ale expoziției, iubitorii de natură, pescuit și cinegetică pot vizita standurile și pot participa la workshopuri de profil.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.