Deputatul Dan Cristian Popescu declară război poluării din Capitală: Centura Verde a Bucureștiului trebuie începută cât mai repede!

Deputatul PSD, Dan Cristian Popescu, a precizat că de fiecare dată când se toaletează sau se defrișează un arbore, sunt voci critice care protestează. Potrivit lui Popescu, ne plângem de calitatea aerului din orașul nostru, dar nu există un plan concret pentru a rezolva această problemă!
Deputatul PSD a spus că a discutat cu foarte mulți specialiști despre această problemă și, în context, crede că singura soluție viabilă nu poate fi realizată decât într-o perioadă foarte lungă de timp.
Poate de aceea, a mai spus Dan Cristian Popescu, soluția nu este pusă în aplicare, cel puțin deocamdată.
„De câteva zile, am fost propus, de către Partidul Social Democrat, pentru funcția de viceprimar general al Bucureștiului, așa că îmi fac deja planuri pentru proiectele pe care le voi demara din acestă poziție”, a adăugat fostul viceprimar al sectorului 2.
În opinia lui Popescu, chiar dacă soluția pentru poluare, proiect pe care îl consider esențial pentru București, poate fi doar început, fără a putea “culege laurii” finalizării, eu mă voi preocupa, din prima zi de el!
„Dragii mei, Centura Verde a Bucureștiului trebuie începută cât mai repede, chiar dacă va fi finalizată peste 100 de ani de acum încolo. Acesta cred că este soluția reală pentru poluarea din orașul nostru!
Vă rog să țineți minte! Este prima promisiune electorală pe care o fac, chiar dacă funcția de viceprimar nu este obținută în urma unui vot direct!”, a conchis Dan Cristian Popescu.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.