Dezastru marca Nicușor Dan-Radu Mihaiu. Vântul puternic “mătură” incompetența primarului general și a primarului userist al sectorului 2!

Vântul puternic de astăzi s-a soldat, în sectorul 2 al Capitalei, cu căderea unor copaci și a unor stâlpi de iluminat public. Situația este similară, din păcate, și la nivelul Capitalei. Nimic anormal, de altfel, în contextul unei administrații haotice marca USR la Primăria Capitalei și a Primăriei Sectorului 2.

Cei doi “exponenți de marcă” ai administrației publice locale, Nicușor Dan (primar general) și Radu Mihaiu (primar sector 2) continuă să sfideze milioanele de cetățeni din Capitală.

Administraţia de sector a înregistrat deja aproape 2.000 de arbori care sunt un pericol de a cădea, dar autoritățile refuză să se implice în rezolvarea acestei situații grave. Strada Mătăsari, dezastru! Strada Traian, asemenea! Exemplele pot continua la nesfârșit. Mașini distruse, cetățeni deznădăjduiți… Cine răspunde? Cine plătește pagubele din sectorul 2?

Primarul Radu Mihaiu aruncă vinovăția în spatele lui Nicușor Dan și viceversa. Mii de cereri sunt ținute la sertar de primarul general. Care se află, astăzi, în campanie. Ca și Radu Mihaiu, la sectorul 2. Bucureștenii sectorului 2 și cei din celelalte sectoare sunt priviți de la înălțime, din sutele de bannere care au” inundat” Sectorul 2 și Capitala de cei doi vajnici reprezentanți USR. La sectorul 2, mulți, tot mai mulți cetățeni, se plâng că primarul nu există…

A venit, poate mai mult decât oricând, vremea schimbării. La Sectorul 2 și la Primăria Generală, în primul rând…

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.