Regele Charles, verdict nemilos din partea medicilor. Cât mai are de trăit suveranul Marii Britanii…

Familia regală britanică se confruntă cu o perioadă dificilă, în urma diagnosticului de cancer al Regelui Charles și al norei acestuia, Kate Middleton. Cu toate eforturile depuse de medici, starea de sănătate a monarhului pare să se deterioreze, iar doctorii au emis un verdict crunt, sugerând că timpul său este limitat.

Regele Charles, diagnosticat cu cancer, a fost nevoit să reducă aparițiile publice și să se concentreze pe tratamentul său. Cu toate acestea, oboseala și efectele bolii sunt tot mai evidente. Ultima sa apariție publică a fost în data de 30 martie 2024, la slujba de Paște organizată la Windsor.

Cu toate speranțele că va învinge boala, pregătirile pentru înmormântarea regelui au început deja, în timp ce monarhului i s-au dat doar aproximativ doi ani de trăit, conform unor surse apropiate de Palat. Situația este descrisă ca fiind disperată, iar suveranul britanic este grav afectat de boala care îl macină, scrie Cancan. „Regele Charles este mult mai bolnav decât lasă Palatul să se înțeleagă! Situația este disperată, cancerul îl mănâncă de viu, este foarte fragil”, a declarat un apropiat de la Palat, potrivit publicației In Touch.

În ciuda luptei sale cu cancerul, Regele Charles a arătat susținere și încurajare pentru nora sa, Kate Middleton, care și ea se află în tratament pentru aceeași boală. Mesajul său de susținere a fost făcut public de Palatul Buckingham, suveranul exprimându-și mândria pentru curajul de care a dat dovadă prinţesa de Wales în gestionarea acestei situații dificile.

Deși se confruntă cu propriile sale probleme de sănătate, Regele Charles a făcut eforturi pentru a-și arăta sprijinul față de Kate Middleton, vizitând-o chiar în timpul spitalizării acesteia după o intervenție chirurgicală. Gesturile sale de susținere și încurajare au fost apreciate și au demonstrat solidaritatea din cadrul familiei regale.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.