Umilință maximă pentru Mutu și CFR Cluj. Corvinul Hunedoara i-a eliminat din Cupa României, cu un scor șocant, pe ardeleni!

Corvinul Hunedoara, revelația din Liga 2, a câștigat cu CFR Cluj în sferturile Cupei României Betano, scor 4-0. Elevii lui Mutu au avut un om în minus din minutul 11, după eliminarea lui Panagiotis Tachtsidis.

Adrian Mutu, antrenorul lui CFR Cluj, e pregătit să își dea demisia. „A fost roșu clar, i-a spart nasul, nu avem ce să reproșăm. Am venit la interviu din respect pentru dvs. În seara asta am fost penibili, n-aș vrea să găsesc scuze că am jucat în 10 oameni sau că am avut jucători accidentați.

Jucam împotriva unei echipe de Liga a doua, puteau să joace și fără antrenor pe bancă. Cred că am avut o problema de atitudine;  am observat asta de la meciul cu Sepsi. E un meci fără istoric.

Mă gândesc și o să iau o decizie. Mă simt umilit. Cred că Corvinul are bugetul cât trei jucători de la CFR”.

CFR Cluj a fost eliminată din Cupa României, în faza sferturilor de finală, de Corvinul Hunedoara, formație care evoluează în Liga a doua. Hunedorenii s-au impus cu un incredibil 4-o.

Corvinul va juca în semifinale cu FCU Craiova/Voluntari. Semifinalele Cupei României Betano au fost programate pe 17 aprilie.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.