Lovitură dură primită de PSD, PNL și AUR. Liderii Alianţei Dreapta Unită au depus, luni, la BEC listele cu candidaţii la europarlamentare!

Liderii Alianţei Dreapta Unită au depus, luni, la Biroul Electoral Central (BEC), listele cu candidaţii la alegerile europarlamentare, context în care preşedintele USR, Cătălin Drulă, a transmis că partidul său, PMP şi Forţa Dreptei vor avea liste comune la toate scrutinele din acest an.

„Sunt peste 500.000 de semnături strânse pe bune, în realitate, de la români, nu făcute prin birouri. Astăzi, cele trei partide care formează Alianţa Dreapta Unită – USR, PMP şi Forţa Dreptei – depun candidaturile cu multă încredere, cu încrederea milioanelor de români care sunt în spatele nostru, care îşi doresc o schimbare a unei puteri abuzive, corupte şi incompetente”, a declarat preşedintele USR.

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a amintit că s-au făcut contestaţii privind alianţa formată cu USR şi Forţa Dreptei, care nu au avut succes.

„Au încercat prin toate instrumentele să blocheze Alianţa Dreapta Unită, au schimbat regulile în timpul jocului, au cerut eliminarea noastră de pe buletinele de vot, dar n-au reuşit”, a arătat el.

La rândul său, preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, i-a îndemnat pe alegători să se prezinte la urne.

Pe primele locuri pe lista de candidaţi a Alianţei Dreapta Unită pentru alegerile europarlamentare se află Dan Barna (USR), Vlad Voiculescu (USR), Eugen Tomac (PMP), Vlad Marius Botoş (USR), Cristina Mădălina Prună (USR), Violeta Alexandru (Forţa Dreptei).

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.