Pregătește Putin asaltul final asupra Ucrainei?

Purtătorul de cuvânt al Președinției, Andrei Iermak, insistă ca nişte acorduri să fie încheiate cât mai curând posibil pentru a primi noi „sisteme de apărare antiaeriană” care să respingă atacurile. Ucrainenii se tem că Rusia va lansa o mare ofensivă la finalul lunii mai, iar cum Ucraina are resursele secătuite ar putea deveni o lovitură decisivă în război.

Purtătorul de cuvânt al Președinției Ucrainei, Andrei Iermak, a riscat să afirme că președintele rus Vladimir Putin ar putea lansa o nouă ofensivă până la „sfârșitul lunii mai sau începutul lunii iunie”, motiv pentru care a insistat ca să fie încheiate acorduri cât mai curând posibil pentru primirea de noi „sisteme de apărare antiaeriană”.

‘Știm că Putin pregătește un nou val de mobilizare și estimăm că noi operațiuni ofensive rusești ar putea începe la sfârșitul mai sau începutul lunii iunie. Trebuie să fim pregătiți pentru asta”, a spus el într-un interviu pentru publicația americană „Politico”.

Cei mai buni pantofi pentru bărbați pentru a merge și a sta în picioare toată ziua! Archstride Pompe de căldură hibride: Soluția simplă pentru clădirile vechi fără izolație? Aruncați o privire! Pompe de căldură hibride | Anunțuri de căutare Atacurile din ultima perioadă, pregătire pentru asaltul final În acest sens el susține că atacurile pe care Rusia le-a lansat pe teritoriul ucrainean în ultimele trei săptămâni fac parte dintr-un plan de pregătire pentru o ofensivă mai mare care ar putea avea ca obiectiv principal orașul Harkiv, al doilea ca mărime, și principalul obiectiv al atacurilor actuale ale Moscovei.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.