Panică la vârful PSD și PNL. Nicușor Dan îi devansează pe Cristian Popescu Piedone și pe Cătălin Cîrstoiu în intențiile de vot ale bucureștenilor!

Un sondaj de opinie realizat de AtlasIntel la comanda Digi24 oferă o perspectivă asupra preferințelor electorale ale locuitorilor din București. Conform rezultatelor, Nicușor Dan se află în fruntea clasamentului pentru Primăria Capitalei, în timp ce PSD-PNL domină în competiția pentru Consiliul Local.

Nicuşor Dan pe locul 1 la Primăria Capitalei, PSD-PNL domină în Consiliul Local. Potrivit sondajului realizat de AtlasIntel, la comanda Digi24, Nicușor Dan este favoritul în cursa pentru Primăria Capitalei, obținând 37,1% din voturile bucureștenilor cu drept de vot. Urmează Cristian Popescu Piedone cu 30% și Cătălin Cîrstoiu cu 17,4%.

În ceea ce privește competiția pentru Consiliul Local al Municipiului București, PSD-PNL se situează în fruntea clasamentului, obținând 36% din voturi. Dreapta Unită se clasează pe locul doi cu 29,5%, iar AUR urmează cu 8,4%.

Sondajul evidențiază diferențe semnificative în preferințele electorale în funcție de nivelul de studii. De exemplu, Cristian Popescu Piedone atrage mai multe voturi din partea celor cu studii primare, în timp ce Nicușor Dan are susținerea majorității celor cu studii superioare.

Întrebați cine a fost cel mai bun primar al Bucureștiului după 1989, 27,5% dintre bucureșteni au răspuns Nicușor Dan. Locul doi este ocupat de Gabriela Firea, cu 23,3%, iar locul trei de Traian Băsescu cu 18,6%.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.