Ludovic Orban, mesaj tranșant, la Vaslui, la lansarea candidaților ADU: Nu pot să cred că după treizeci şi ceva de ani vasluienii, marea majoritate, mai pot să voteze cu PSD-ul!

Alianţa Dreapta Unită (ADU) şi-a lansat, duminică, în prezenţa liderului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, candidaţii pentru alegerile locale de pe 9 iunie.

Deputatul USR Mihai Botez, candidatul ADU la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui, le-a transmis tuturor membrilor alianţei să fie vocea cetăţenilor în perioada de precampanie şi campanie electorală.

„Aş vrea să avem cu toţii încredere în misiunea pe care o avem pentru a dezvolta judeţul Vaslui şi vreau să avem încredere că se poate acest lucru, odată ce răul este îndepărtat. (…) Trebuie să avem o voce, trebuie să comunicăm despre soluţiile sănătoase pentru judeţul Vaslui şi pentru comunităţile noastre. (…) Este un efort să vii, să îţi depui candidatura şi să munceşti, dar este un lucru nobil pe care vă invit pe toţi să-l faceţi”, a spus parlamentarul.

Preşedintele Forţa Dreptei Vaslui, candidatul ADU la funcţia de primar al municipiului Vaslui, Marius Arcăleanu, a afirmat că în municipiul reşedinţă, ca şi în întreg judeţul, este nevoie de o schimbare.

Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a subliniat că alegătorii din Vaslui au ocazia pe 9 iunie să înlăture PSD de la putere.

„Astăzi, în judeţul Vaslui, în care PSD a fost la butoane neîntrerupt, dacă mai există un vasluian care votează cu PSD şi care nu este din PSD, nu a luat contracte de la PSD şi nu a avut niciun fel de rudă angajat în instituţiile publice pe bază de carnet PSD, (…) vă rog să-l trimiteţi la consult. Eu personal nu pot să cred că după treizeci şi ceva de ani vasluienii, marea majoritate, mai pot să voteze cu PSD-ul”, a menţionat Ludovic Orban.

El a spus că are o datorie faţă de Marius Arcăleanu, despre care crede că a pierdut la alegerile locale din 2020 funcţia de preşedinte al CJ Vaslui din cauza unui blat făcut de conducerea PNL cu PSD.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.