Halep ar putea deveni acționar la Farul Constanța!

Simona Halep ar putea intra în lumea fotbalului într-un mod cu totul neașteptat! Conform unor surse apropiate sportivei, aceasta este în discuții cu conducerea celor de la Farul Constanța pentru a deveni acționar al clubului.

Se pare că reprezentanții clubului au contactat deja persoane din anturajul sportivei pentru a discuta posibilitatea de a deveni parte din acționariatul echipei. În prezent, clubul Farul Constanța este deținut de legenda fotbalului românesc, Gică Hagi (79.9%), alături de Ciprian Marica (10%), Rivaldo Vítor Borba Ferreira (10%) și Zoltan Iasko (0.01%).

Se pare că se iau în considerare două variante de către Simona Halep: prima ar consta în preluarea a 10% din acțiunile deținute acum de Gică Hagi și implicarea activă în societate, inclusiv din punct de vedere financiar, iar a doua soluție ar presupune doar preluarea a 1% și un rol mai mult decorativ, cel mai probabil de ambasador al clubului, scrie sport.ro. Se discută inclusiv deschiderea unei academii de tenis, ceea ce ar putea face din acest club unul dintre cele mai puternice din România și din Europa de Est.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.