Panică la vârful Coaliției. Eugen Tomac pune „punctul pe i”: PSD și PNL au căzut cu zece procente în sondajele interne ale Alianței Dreapta Unită!

PSD și PNL au căzut cu zece procente în sondajele interne ale Alianței Dreapta Unită, declară președintele PMP, Eugen Tomac. El spune că vede la cele două partide ”isterie și criză”, apropo de susținerea candidatului lor la alegerile pentru Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu.

În cadrul aceluiași interviu, europarlamentarul Eugen Tomac a lansat și o ironie groasă la adresa primarului sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, pe care îl aseamănă cu senatoarea Diana Șoșoacă.

Eugen Tomac spune, la RFI, că ”domnul Piedone este un fel de Șoșoacă cu barbă, nu aduce nimic nou pe scena politică, și-a atins limitele și de primar de Sector. Indiscutabil că există un public care asta așteaptă, asta primește. Domnul Piedone le dă bătăi de cap celor de la PSD și PNL, care evident că în momentul de față și-au suspendat oficial campania pe București, observăm cum candidatul domniilor lor nu mai face deloc campanie electorală sau preelectorală, ceea ce înseamnă că aceste speculații de presă din ultima perioadă au un fundament real și anume că PSD și PNL iau în calcul schimbarea strategiei pentru București”.

Președintele PMP susține că ”în momentul de față, în birourile domnului Ciolacu și domnului Ciucă este foarte multă isterie și criză, pentru că au o criză politică uriașă. Noi am observat, din analizele pe care le avem, că de când au anunțat listă comună PSD-PNL, s-au prăbușit cu 10% din intenția de vot, avem și noi analizele noastre, pe care le facem săptămânal”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.