Ludovic Orban îl susține pe Marius Bode la Primăria Iași: Am făcut o greşeală că l-am sprijinit pe Mihai Chirica pentru care îmi cer scuze faţă de ieşeni!

Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat, joi, că îşi cere scuze de la ieşeni pentru că la alegerile locale din 2020 a susţinut, în calitate de lider al liberalilor, candidatura lui Mihai Chirica la Primăria Iaşi după ce acesta a intrat în PNL.

Aflat la Iaşi pentru a lua parte la lansarea candidaţilor Alianţei Dreapta Unită la alegerile locale şi europarlamentare, liderul Forţa Dreptei a declarat presei că îl va susţine pentru a deveni primar al Iaşiului pe Marius Bodea, actual senator USR, cel care în 2020 era lider al organizaţiei municipale PNL Iaşi şi se pregătise să fie candidatul liberal la primărie, înainte de venirea lui Chirica în PNL.

Marius Bodea a plecat în 2020 la USR, nemulţumit de venirea în PNL a lui Mihai Chirica (ales în 2016 din partea PSD) şi de faptul că liderii liberali de la centru au acceptat să îl susţină pe acesta pentru Primăria Iaşiului.

„De data asta îl susţin pe Marius Bodea. Adevăraţii liberali sunt în Dreapta Unită. Am făcut o greşeală pentru care îmi cer scuze faţă de ieşeni. N-a fost numai greşeala mea. Chirica l-a susţinut şi pe Iohannis, numai să se pună bine cu Iohannis şi cumva să mă îndemne în susţinerea lui Chirica. Dar recunosc că am făcut o greşeală. Sunt convins că ieşenii nu vor mai face greşeala să-l mai aleagă încă o dată pe Chirica, pentru că de când e primar în afară de palavre, show, spectacole ieftine şi de foarte multe semne de întrebare privind actele de corupţie nu prea s-a întâmplat nimic în Iaşi. Şi este păcat”, a afirmat Ludovic Orban.

Acesta a mai declarat, totodată, că „Iaşiul este a doua capitală a României, Iaşiul are nevoie de o administraţie cu viziune, o administraţie care să îndeplinească cu adevărat toate proiectele de dezvoltare”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.