Președintele PNL București, Sebastian Burduja, pune „punctul pe i”: Schimbarea trebuie să se întâmple, dar soluţia nu este sub nicio formă susţinerea populismului ieftin. Acela este adversarul!

Preşedintele PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, a afirmat, joi, că de săptămâni întregi sunt discutate şi disecate „zvonurile şi scenariile pe care le aruncă unii şi alţii” despre cursa pentru fotoliul de primar general, menţionând că „schimbarea trebuie să se întâmple, dar soluţia nu este sub nicio formă susţinerea populismului ieftin”.

„Să revenim cu picioarele pe pământ. Ca preşedintele al PNL Bucureşti, constat că de săptămâni întregi discutăm şi disecăm zvonurile şi scenariile pe care le aruncă unii şi alţii despre cursa pentru „fotoliul de primar general”. Doar că nu este despre un scaun aici, ci despre viitorul Bucureştiului şi al României. Cu asta nu avem dreptul să ne jucăm. Iar cu fiecare zi care trece, şansele ca Bucureştiul să se schimbe în bine scad. Iar cel şi cei care au blocat principalul motor economic al României în aceşti ani exultă”, a scris Burduja pe Facebook.

El a arătat că „pe actualul ocupant al fotoliului nu îl întreabă nimeni nimic, iar anunţurile sale triumfaliste curg pe bandă rulantă”.

„Doar că totul e la timpul viitor: „vom face”, „vom lansa”, „vom proiecta”. Ei vor, dar noi nu mai vrem încă patru ani pierduţi. Ei sunt cei care ne-au furat prezentul şi acum vor să ne fure şi viitorul. Schimbarea trebuie să se întâmple, dar soluţia nu este sub nicio formă susţinerea populismului ieftin. Acela este adversarul”, a adăugat Burduja.

Potrivit lui Sebastian Burduja, „Partidul Naţional Liberal a modernizat România în ultimul secol şi jumătate pentru că s-a ridicat deasupra vremurilor şi nu şi-a încălcat principiile”.

El a subliniat că va susţine întotdeauna „calea dreaptă”.

„Ca preşedinte al PNL Bucureşti, voi susţine întotdeauna calea dreaptă, de la care nu avem voie să ne abatem. Principiile şi valorile autentice liberale sunt mai importante decât orice ambiţii personale. Astăzi, mai mult ca oricând, integritatea, profesionalismul şi adevărul trebuie să fie bazele deciziilor noastre. Acestea sunt aşteptările românilor, acesta este blazonul Partidului Naţional Liberal. Acesta este crezul meu. Şi nu este despre o funcţie sau alta, toate sunt oricum trecătoare. Ce contează şi rămâne cu adevărat este ceea ce lăsăm, fiecare dintre noi, în urma noastră. Să luăm aminte: „Negociem orice, dar nu negociem principii” (Corneliu Coposu)”, a adăugat Burduja.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.