Va renunța judecătoarea la procesul care îl vizează pe Vlad Pascu?

Judecătoarea lui Vlad Pascu a fost acuzată că l-a favorizat pe tânărul care a ucis doi tineri la 2 mai. Ioana Ancuța Popoviciu a declarat că vrea să renunțe la dosar, după ce a aflat că este cercetată disciplinar, informează Romaniatv.net.

Ioana Ancuța Popoviciu, judecătoarea lui Vlad Pascu ese acuzată că a umilit rudele victimelor de la 2 mai. Aceasta vrea să renunțe la dosar, după ce la urechile ei a ajuns vestea că este cercetată disciplinar.

Decizia judecătoarei a venit după ce superiorii au decis să o cerceteze disciplinar, pentru a o sancționa. În plus, aceasta ar fi cerut o majorare de salariu, lucru pe care l-a făcut și în urmă cu doi ani, când a mai fost anchetată, iar ea a susținut că ar fi discriminată.

Ioana Ancuța Popoviciu, judecătoarea lui Vlad Pascu nu s-a prezentat la termen cu hârtia de abținere semnată, ci doar a anunțat că va fi formulată cererea.

Acum doi ani, judecătoarea a mai fost cercetată disciplinar într-un alt dosar, iar ea a dat în judecată mai multe instanțe, pe motiv că ar fi fost discriminată. Pe lângă asta, a cerut și majorare de salariu, însă procesul deschis de ea, a fost pierdut, potrivit Spynews.

„Admite excepția prescripției parțiale a dreptului material la acțiune, invocată de pârâți anterior datei de 15 martie 2019 şi, pe cale de consecință respinge cererea reclamantelor ca fiind prescrisă pentru această perioadă. Respinge acțiunea civilă formulată de reclamantele PĂTRU LAVINIA GABRIELA, HEREŢIU CRISTINA ILEANA, POPOVICIU IOANA ANCUŢA, în contradictoriu cu pârâții MINISTERUL JUSTIŢIEI, CURTEA DE APEL TIMIŞOARA, TRIBUNALUL ARAD, CURTEA DE APEL GALAŢI, TRIBUNALUL BRĂILA, şi cu citarea CONSILIULUI NAŢIONAL PENTRU COMBATEREA DISCRIMINĂRII. Fără cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare”, este decizia rămasă definitivă.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.