Cristian Popescu Piedone nu spune „Nu” unei susțineri din artea PSD și PNL!

Cristian Popescu Piedone a vorbit în exclusivitate pentru România TV despre lupta pentru Primăria Capitalei, punând accent pe faptul că „în culise” au fost plănuite diverse jocuri prin care Nicușor Dan și Clotilde Armand să rămână în scaunele de primar și după alegerile din acest an.

Actualul primar de la Sectorul 5 susține faptul că, în ciuda planurilor care existau în acest sens, apariția lui în cursa politică a răsturnat situația. Ba mai mult, acesta susține, că de multe ori s-a încercat scoatere lui din cursă, dar că acest lucru nu se va întâmpla.

De asemenea, Cristian Popescu Piedone a mai aminti faptul că și-a expus deschiderea de a colabora cu coaliția de guvernare, însă PNL a refuzat vehement această propunere.

„Cineva lucrează ca acest Nicușor Dan și doamna Clotilde Armand să rămână în continuarea pe posturi. Și fac în așa fel încât să îi netezească drumul actualului primar. Este problema lor, doar că intervenția mea în cursă le-a dat GPS-urile peste cap, le-a dat Waze-urile peste cap. Au încercat să mă convingă să mă retrag. Au am avut o negociere și am spus că PUSL vrea să intre în această coaliție, care da, a stabilizat România, dar vrea să destabilizeze administrația locală. Daca de parte PSD-ului aș fi găsit o înțelegere, PNL a spus un nu vehement”, a explicat Cristian Popescu Piedone în exclusivitate pentru România TV.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.