Simona Halep a ajuns pe locul 1146 în clasamentul WTA

Simona Halep a postat pe rețelele sociale o fotografie cu un superb buchet de trandafiri și fanii se întreabă deja dacă sportiva iubește din nou pe cineva după despărțirea de Toni Iuruc.

Simona Halep are iar probleme de sănătate care au făcut-o să renunțe la mai multe turnee de tenis la care primise wild card. Recent, tenismena a anunțat că se retrage de la turneul de tenis de la Madrid, turneu pe care l-a câștigat de două ori în carieră, în 2016 și 2017, și în care a mai jucat finale 2014 și 2019.

După meciul cu Paula Badosa de la WTA Miami, primul după o pauză de peste un an și jumătate, Simona Halep primise wild card pentru turneul Mutua Madrid Open, care se va disputa între 23 aprilie și 5 mai.

Aflată pe locul 1146 în clasamentul WTA, Simona Halep nu va putea participa însă la Caja Magica, din cauza accidentării la genunchi.

”Din păcate, corpul meu are nevoie de puțin mai mult timp pentru a fi pregătit și am luat o decizie grea, aceea de a nu juca la Madrid.

E dificil pentru că vreau să mă întorc în circuit cât mai curând, dar experiența îmi spune să nu mă grăbesc. Le mulțumesc organizatorilor Madrid Open, care mi-au oferit un wild card, dar și fanilor”, a scris Simona Halep pe Instagram.

Totuși, românca este fericită și îi place să o arate public pe rețelele de socializare unde a postat un buchet cu nouă trandafiri superbi. Gestul său i-a făcut pe fani să se gândească dacă sportiva are un nou iubit după divorțul de Toni Iuruc.

Simona Halep nu s-a mai afișat oficial cu niciun bărbat după despărțirea de fostul soț, Toni Iuruc.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.