Victor Ponta, mesaj tranșant pentru bucureșteni: „Vrei să rămâi cu Nicușor Dan, îl votezi, vrei să scapi de el, îl votezi pe Piedone!”

Victor Ponta a vorbit în exclusivitate la România TV despre o posibilă candidatură a sa la Primăria Capitalei. Ce părere are fostul premier de principalii candidați.

Fostul premier, Victor Ponta, a vorbit în această seară, în exclusivitate pentru România TV, despre informația care a circulat în presă în ultimele ore cu privire la candidatul coaliției PSD-PNL pentru Primăria Capitalei. Se zvonește că propunerea coaliției pentru Capitală, după retragerea lui Cătălin Cîrstoiu, ar putea să fie ori Victor Ponta, ori Rareș Bogdan.

În acest context, fostul premier a dezvăluit dacă este posibil să candideze pentru această funcție, dar și ce părere are despre ceilalți candidați. Confrom lui Victor Ponta, nu există nicio șansă să apară pe lista candidaților, deoarece atâta timp cât Klaus Iohannis este în funcție, el nu va fi lăsat să candideze pentru nimic.

Mai mult de atât, Victor Ponta a mai comentat despre lupta Cristian Piedone versus Nicușor Dan, punând accentul pe faptul că pentru binele bucureștenilor, actualul primar trebuie să dispară din funcție.

„Nu va fi candidat nici Victor Ponta, nici Rareș Bogdan. Știți că ne tot întrebam dăcă își depune domnul Piedone candidaura, uite că a depus-o. Rămâne în cursă? Probabil că rămâne. Și sper ca toate tulburarile din cele două partide mari, alea cele mai puternice din țară, care au cei mai buni consultanți, care conduc să nu îl ajute pe Nicușor Dan. Atâta îmi doresc! Să scăpăm de Nicușor Dan. Îmi pare rău de ce s-a întâmplat cu doctorul Cîrstoiu. Cred că nu se aștepta ca intrarea în politică să îi aducă atâtea necazuri și atâtea atitudini din partea celor care trebuiau să îl sprijine. Piedone e vechi în politică, pe el nu l-a speriat acest atac. Se aștepta să fie atacat. Nu știu ce va decide mâine coaliția. Piedone îl poate bate pe Nicușor Dan. Dacă vrei să scapi de Nicușor Dan, îl votezi pe Piedone. Pe mine nu m-a contactat nimeni și nici nu mă va contacta nimeni. Știți foarte bine că atâta timp cât domnul Iohannis este în funcție, eu nu am voie să fac politică. Sunt singurul om politic care îl critică pe Klaus Iohannis, nu am mai văzut alt om să îl critice. Așa că până în septembrie, când pleacă el, eu nu am voie să candidez

Cred că, în primul rând, trebuie să ia o decizie, una onorabila pentru Cîrstoiu, pentru că ei l-au adus să candideze. Nu s-a dus el la PSD-PNL. Lucrurile s-au simplificat: vrei să rămâi cu Nicușor Dan, îl votezi, vrei să scapi de el, îl votezi pe Piedone.

Nu există posibilitatea ca eu să candidez și am explicat și de ce. Eu cred ca Cristi Piedone este o victimă a oamenilor care îl susțin pe Nicușor Dan, pentru că a stat în închisoare degeaba. Nu a avut nicio vină cu Colectivul. Cred că se pricepe la administrație și cred că ne va fi mai bine cu Piedone, decât cu Nicușor Dan. Mă refer la noi. La Bucureșteni”, a declarat Victor Ponta în exclusivitate pentru România TV.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.