Vești proaste pentru Radu Mihaiu. Rareș Hopincă și-a lansat, oficial, candidatura la Primăria Sectorului 2: Cartierele din Sector sunt abandonate și oamenii sunt neglijaţi!

Candidatul Alianței PSD-PNL la Primăria Sectorului 2 din partea Alianţei electorale PSD-PNL, Rareș Hopincă, a anunţat că printre priorităţile pe care şi le propune se numără dezvoltarea infrastructurii şi crearea de spaţii verzi.

„Vom continua cu implementarea liniei de metrou M5 şi vom iniţia studiul de fezabilitate pentru linia de metrou M7. (…) Vom face pasajele rutiere, unele începute de (…) Firea, de la Petricani, Gherghiţei şi de la Ferdinand, Gara Obor şi Strada Heliade între Vii, vom construi parcări publice de reşedinţă supraterane şi subterane. (…) Vom face spaţii verzi şi vom avea aer curat, construim cel mai mare parc din Sectorul 2 în zona Petricani, pe aproximativ 85 de hectare. Construim în acelaşi amplasament sala polivalentă din nordul Capitalei”, a afirmat Hopincă.

El a menţionat că are în vedere reconfigurarea întregii zone Lizeanu, pentru a crea un spaţiu cultural cu teatre pentru artişti independenţi, galerii de artă, ateliere de sculptură şi creaţie.

Rareş Hopincă a afirmat că nu va tolera consumul de droguri, mai ales în rândul elevilor şi tinerilor, violenţa în mediul şcolar, graffiti de pereţii clădirilor publice şi private, parcarea maşinilor la întâmplare, „în dispreţul pietonilor”, aruncarea deşeurilor şi abandonarea animalelor de companie pe domeniul public, petrecerile gălăgioase în orele de odihnă, mizeria din faţa caselor şi „urbanismul golănesc”.

În opinia sa, cartierele din Sectorul 2 sunt „abandonate”, oamenii sunt neglijaţi, iar nevoile lor nu mai sunt luate în seamă, iar această zonă administrativ-teritorială este mai murdară, mai lipsită de viziune şi mai degradată ca niciodată.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.