Drulă îi provoacă pe Ciucă și Ciolacu. Liderul USR vrea o dezbatere pe tema inflației uriașe din România!

Președintele USR, Cătălin Drulă, i-a provocat, miercuri seara, pe Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu la o dezbatere, pentru a discuta despre faptul că România are cea mai mare inflație din Europa.

Cătălin Drulă a precizat în emisiunea Actualitatea, moderată de Tudor Mușat, pe B1 TV, că vrea să să se întâlnească cu oamenii de afaceri din fiecare județ din țară. Cu o parte cu care s-a întâlnit deja și cu care a discutat, i s-a transmis că taxele puse de Guvern îi sufocă. De asemenea, Drulă a mai spus că un lucru de care se teme e faptul că “a ajuns teamă în societatea românească ca pe vremea lui Năstase”.

Președintele USR a fost întrebat dacă se așteaptă să existe dezbateri electorale.

„Nu prea. Cel care a dat semnalul în politica românească că dezbaterile sunt ceva din trecut și că e suficient să ai o mașinărie de partid este Klaus Iohannis. La ultimele alegeri prezidențiale, nu a dorit să aibă nici în turul 1 și nici în turul 2 nicio dezbatere. Aroganța e numai o parte. Răul făcut democrației, lipsa de respect e ceva aproape dureros pentru o țară care și-a căpătat greu aceste libertăți. Și o fi avut anii ’90 problemele lor, și le-au avut cu siguranță, dar vedeam dezbateri vii.

Vă aduceți aminte, Ciorbea cu Ilie Năstase, Băsescu cu Oprescu, Băsescu cu Geoană, la primărie, după 5 ani a fost la prezidențiale. Trebuie să vedem dezbateri. Eu îi provoc și pe Ciucă și pe Ciolacu să facem dezbateri, să discutăm despre faptul că România are cea mai mare inflație din Europa, în momentul de față. În continuare suntem pe primul loc și luăm cupa asta negativă de departe. Suntem detașați la cele mai mari scumpiri în continuare. Să explice asta, să explice de ce au falsificat deficitul bugetar ascunzând plăți de pe 2023, pe 2-24, că a ieșit Eurostatul și a spus că este 6,6 %, acum câteva zile, nu 5,7% cum ne-a spus Boloș”, a precizat liderul USR.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.