Care este ultima dorință a celebrei cântărețe Celine Dion…

Celine Dion a întristrat o lume întreagă odată ce a anunțat că suferă de o boală gravă. Totuși, artista internațională încă mai crede într-o minune și că se va vindeca.

Celine Dion se află într-o stare destul de gravă, sănătatea ei atârnând de un fir de păr. Totuși, artista adorată de întreaga planetă nu își pierde speranța și crede că, într-o zi, se va vindeca de boala cumplită care i-a făcut ultimii ani din viață un adevărat coșmar.

Artista în vârstă de 56 de ani a decis să pună cariera pe locul doi și să se dedice complet terapiei și exercițiilor pe care le efectuează aproape zilnic pentru a-și menține boala cruntă sub control. Lupta îndelungată împotriva sindromului persoanei rigide o solicită extrem de mult. Totuși, vedeta refuză să se lase învinsă de afecțiunea greu de gestionat și speră că va reuși să-și îndeplinească ultima dorință.

Artista internațională dedică 5 zile din 7 antrenamentelor speciale pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate. Perioada de decădere a început în 2016 când preaiubitul său soț a murit. În ciuda tuturor provocărilor zilnice, artista rămâne plină de speranță și își imaginează că, într-o zi, va avea șansa să-și îndeplinească visul.

De data aceasta, dorința ei nu este legată de bunuri materiale sau persoane dragi din viața ei, ci de un loc specific pe care îl îndrăgește foarte mult. Celine Dion le-a mărturisit fanilor săi de a mai vedea o dată Turnul Eiffel.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.