Eurodeputatul Maria Grapini, mesaj tranșant: În România, se poate îmbunătăți activitatea politică doar dacă românii onești, cu cariere profesionale remarcabile, vor intra în politică!

Europarlamentarul Maria Grapini, membru în grupul S&D, este convinsă că, în România, se poate îmbunătăți activitatea politică dacă românii cu cariere profesionale remarcabile, onești și cu dorința de schimbare în bine ar intra în politică!

„Eu cred că, în România – și vin acum de la un târg al producătorilor români – avem oameni corecți, oameni de afaceri implicați, oameni care au reușit în profesia lor, și îi îndemn să intre în politică dacă vor să se implice și să schimbe lucrurile de care nu sunt mulțumiți. Este limpede că, pe plan intern, asistăm la o dublă măsură și în privința actului de justiție. Eu sunt femeie și am susținut femeile în politică. După penibilul absolut de la votul din septembrie 2020, de la Primăria Sectorului 1, când, inadmisibil, s-a umblat în sacii cu voturi, și unde este evident că justiția nu și-a făcut datoria, vedem că Clotilde Armand, inculpată, astăzi, penal, mai vrea să candideze la un nou mandat! De ce să mai candideze? Ce poate să mai demonstreze?”, a punctat eurodeputatul Grapini.

În context, Maria Grapini a precizat că românii nemulțumiți de actuala clasa politică și de direcția în care se îndreaptă România ar trebui să-și asume implicarea în politică. În caz contrar, nu există soluții, a mai spus eurodeputatul.

Potrivit europarlamentarului, statul de drept funcționează, în toate statele civilizate, pe principiul partidelor politice.

Dacă, în politică, susține eurodeputatul Grapini, nu intră profesioniști, cei care au realizat ceva în viața lor, și care pot face legi corecte și pot stabili un mediu de afaceri predictibil, criticile de pe margine, dacă pot spune așa, nu vor schimba nimic.

Mai mult, în comisiile parlamentare avem nevoie de specialiști în domeniile lor, a conchis Maria Grapini.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.