George Simion o „spulberă” pe Ursula von der Leyen la Conferința Internațională „Make Europe Great Again”

Președintele AUR, George Simion, a propus, în cadrul Conferinței Internaționale „Make Europe Great Again”, ca toate partidele conservatoare și suveraniste din cele 27 de țări ale Uniunii Europene să semneze o declarație comună prin care să își asume că nu o vor vota pe Ursula von der Leyen pentru un nou mandat la șefia Comisiei Europene.

„Aș propune, la sfârșitul acestei conferințe, ca toate partidele din toate cele 27 de țări din Europa să semneze o declarație de a nu o vota pe doamna Ursula von der Leyen ca următoarea șefă a Comisiei Europene. Ar trebui să ne asumăm cu toții acest lucru. (…) Avem lideri la nivel european care ne pot uni. Îl avem pe domnul Matteo Salvini, pe care l-am vizitat în ultima săptămână la Roma, o avem pe doamna Meloni, îl avem pe domnul Kaczyński. Prefer să-i urmez și să am încredere în ei, ca aliați ai națiunii mele, decât să am încredere în corupta Ursula van der Layer și în rețeaua ei mincinoasă”, a spus liderul AUR.

George Simion a subliniat în cadrul discursului său că națiunile Europei, dar și Statele Unite ale Americii, pot fi iarăși ce au fost cândva, își pot recăpăta măreția. Acesta a precizat că nu este prea târziu, nu dacă acționăm acum. „Încă mai putem întoarce lucrurile. Dar trebuie să rămânem uniți”, a afirmat acesta.

„Încă putem readuce lucrurile la normal, dar trebuie să începem prin a fi sinceri. Sinceri despre criza locuințelor, despre migrația necontrolată, despre scăderea natalității, despre pandemie și război. Toate aceste probleme majore despre care am fost atenționați în ultimii câțiva ani. Da, orașele noastre se transformă încet în ghetouri. Dar putem schimba lucrurile. Da, suntem inundați de imigranți ilegali. Iar asta trebuie să se oprească chiar acum. Da, scăderea natalității este o problemă majoră. Și trebuie să ne gândim la o soluție. Și asta cât de repede. M-am gandit si solutia mea este ca am un baietel nou nascut, de doar 3 zile. Tocmai vin de la spital.

După ani și ani în care au fost mințiți, oamenii vor adevărul, indiferent de cât de dur este acesta. Pentru ca o țară să prospere, oamenii ei trebuie să fie liberi. Liberi să vorbească, liberi să se închine, liberi să înceapă afaceri. Liberi să gândească. Deci, da! Suntem aici pentru a vorbi despre libertate, prosperitate și pace. Dar nu putem avea prosperitate și pace fără libertate”, a declarat George Simion.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.