Rareș Hopincă vine la Primăria Sectorului 2. Candidatul Alianței PSD-PNL, decis să repună Sectorul 2 „pe calea dezvoltării”!

Rareş Hopincă şi-a depus luni candidatura pentru funcţia de primar al Sectorului 2, din partea alianţei PSD-PNL.

„Sunt onorat să depun astăzi (n.r.-luni)candidatura şi vreau să dau tuturor o singură cifră, care este extrem de relevantă. Avem în Sectorul 2 cea mai mare densitate a populaţiei din municipiul Bucureşti, aproximativ 12.000 de locuitori pe kilometru pătrat. În mod evident avem probleme mari cu traficul, cu locurile de parcare, cu spaţiile verzi, toate aceste chestiuni care influenţează negativ calitatea vieţii pentru locuitorii Sectorului 2”, a declarat Rareş Hopincă.

Hopincă a menționat că în ultimul mandat în Sectorul 4 au fost create peste 30.000 de noi locuri de parcare, în timp ce în mandatul actualului primar al Sectorului 2, Radu Mihaiu, s-au creat aproape 3.500 de locuri de parcare.

„Vă daţi seama că este o administraţie de 10 ori mai ineficientă decât administraţiile PSD şi PNL din Sectoarele 3, 4 şi 6. Acestui lucru îi vom pune capăt împreună, echipele PSD şi PNL, începând cu alegerile din acest an şi repunem Sectorul 2 pe calea dezvoltării”, a conchis Hopincă.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.