Rareș Hopincă va câștiga alegerile de la Primăria Sectorului 2. Useristul Radu Mihaiu, devansat categoric în sondaje!

44% dintre votanții din Sectorul 2 l-ar vota pe candidatul PSD-PNL, Rareș Hopincă, pentru Primăria Sectorului 2. În același timp, 47% dintre alegători ar vota Alianța PSD-PNL pentru Consiliul Local Sector 2.

Sondaj CURS, în perioada 17-30 aprilie: 58% dintre cetățenii Sectorului 2 sunt nemulțumiți și foarte nemulțumiți de starea cartierului în care locuiesc, în timp ce 73% dintre respondenți nu cunosc niciun proiect inițiat de actualul primar al Sectorului 2.

Dintre candidații la Primăria Sectorului 2, fostul prefect, Rareș Hopincă, din partea PSD-PNL, ar obține 44% din voturi, actualul primar, Radu Mihaiu, ar obține 38%, în timp ce candidatul AUR, Andrei Tinu, ar obține 8%.

În privința votului pentru Consiliul Local Sector 2, 47% din cei care merg la vot aleg Alianța PSD-PNL, 30% votează Alianța Dreapta Unită (USR-PMP-FD), în timp ce AUR ar obține 8%, iar PUSL 6%.

Rareș Hopincă este de părere că metroul va duce la reducerea valorilor de trafic şi, deşi toate proiectele complicate necesită mult timp, cineva trebuie să le înceapă pentru a putea fi terminate. “Absolut obligatorie este dezvoltarea rețelei de metrou. Metroul duce la reducerea valorilor de trafic. Durează mai mult de 4 ani, bineînțeles. Îmi spunea un prieten: călătoria de 1.000 de zile începe cu un singur pas. Sigur că toate proiectele complicate necesită mult timp, dar dacă nu-l începem niciodată, niciodată nu va fi gata”, a afirmat Rareș Hopincă.

Magistrala M7 din Bucureşti ar putea primi finanţare de la Uniunea Europeană dacă se dovedeşte a fi un proiect matur, a precizat Rareș Hopincă, adăugând că aceasta este singura cale care va duce pe termen lung la o soluție reală pentru diminuarea traficului.

Rareș Hopincă a făcut o comparaţie între sectorul 4, unde primarul Daniel Băluță a reușit să extindă o linie de metrou, şi sectorul 2, unde nu s-a făcut niciun demers în acest sens.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.