Candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 1, George Tuță, revoltat: Clotilde Armand cere tăierea de bani de la școli și spitale pentru a 12-a oară în Consiliul Local!

Printr-o ședință extraordinară convocată astăzi, primărița cu bulină roșie de la Sectorul 1 solicită pentru a 12-a oară rectificarea bugetului aprobat de Consiliul Local în 12 februarie. Ce propune Clotilde Armand? 230 de milioane de lei tăiere de la școli și spitale. Consilierii PNL și PSD din Sectorul 1 anunță oficial că refuză, pentru a 12-a oară, să accepte tăierea de bani de la nevoile cele mai importante ale cetățenilor din sector și vor vota împotriva acestei rectificări care mută banii de la educație și sănătate.

”Într-un sector care efectiv se prăbușește peste cetățenii săi, cu cele mai multe clădiri în risc seismic din Capitală, Clotilde Armand vrea să dărâme bugetul pentru școli și spitale, punând în pericol pentru a câta oară viețile cetățenilor pe care ar trebui să îi apere. Nu doar că nu atrage bani și nu face investiții, dar își bate joc de mii de copii care învață în școli nesigure și de zeci de mii de cetățeni care au nevoie de servicii medicale și nu pot beneficia de condiții decente pentru că doamna Armand nu e capabilă să conducă primăria”, a explicat George Tuță, candidatul alianței PNL-PSD la Primăria Sectorului 1.

Prin rectificarea de azi, Clotilde Armand propune tăierea a 180 de milioane de lei de la capitolul învățământ și tăierea a 50 de milioane de lei de la capitolul sănătate. Primărița cu bulină roșie a mai solicitat de 11 ori în Consiliul Local modificarea bugetului aprobat în luna februarie, de fiecare dată propunând scăderea bugetelor la cele două capitole.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.