Eugen Tomac, la Iași, la lansarea programului lui Petru Movilă pentru președinția CJ Iași: „Știu că ieșenii vor alege alternativa de dreapta, vor alege un om care știe Iașiul ca-n palmă!”

Președintele PMP, Eugen Tomac, a  fost, miercuri, la Iași special pentru a fi alături de Petru Movila, la festivitatea de lansare a programului său pentru președinția Consiliului Județean Iași.
„Nu îmi fac griji, știu că ieșenii vor alege alternativa de dreapta, vor alege un om care știe Iașiul ca-n palmă, știe cum să mobilizeze investiții pentru a-l dezvolta și are puterea de a implementa proiecte majore de modernizare a județului”, a precizat Tomac.
Potrivit liderului PMP, actuala guvernare PSD-PNL a îngropat România în datorii. În context, a mai spus Tomac, este nevoie de oameni onești, oameni profesioniști și vizionari care au o misiune dublă: să corecteze tot răul produs până acum și să conducă țara înainte, spre viitorul pe care îl merită.
„Celor de la PSDPNL le este frică de oamenii politici care nu pot fi șantajați, care nu pot fi manipulați, care nu răspund la comenzi. De aceea, am cu atât mai multă încredere în oamenii PMP, oamenii Dreptei Unite. Am încredere că Petru Movilă va fi viitorul președinte al Consiliului Județean Iași!”, a conchis Eugen Tomac.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.