Eurodeputatul Maria Grapini, mesaj la debutul oficial al campaniei electorale: România trebuie să aibă, în PE, 33 de români ce luptă pentru dreptul țării noastre de a rămâne autonomă și independentă în UE!

În contextul debutului oficial al campaniei electorale privind alegerile pentru Parlamentul European, eurodeputul Maria Grapini a transmis un mesaj milioanelor de români, din interiorul și afara granițelor țării, în care a reiterat importanța prezenței la urne, dar și a unui vot dat candidaților în care cetățenii au încredere.

“Astăzi a început campania electorală pentru votul pe care toți românii, cu drept de vot, pot să-l exercite în data de 9 iunie. Alegerile pentru Parlamentul European sunt importante pentru că România trebuie să aibă 33 de români ce luptă pentru dreptul țării noastre de a rămâne autonomă și independentă în Uniunea Europeană, cu drepturi egale cu celelalte țări!

Sper să fie o campanie bazată pe fapte, pe activități concrete făcute de candidați și pe dovada atașamentului acestora față de țară!

Sunt onorată să particip la alegeri în calitate de candidat al Alianței PSD-PNL!

Îndemn românii să iasă la vot în număr cât mai mare, să-și asume votul și să dea dovadă de celeritate în acordarea votului unor români în care au încredere!

Uniți pentru România, cu demnitate și responsabilitate!”, a precizat eurodeputatul Grapini.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.