Vești proaste pentru Clotilde Armand. Candidatul PNL-PSD, George Tuță, are cele mai mari șanse să câștige alegerile la Primăria Sectorului 1

Candidatul PSD – PNL George Tuță are cele mai mari șanse să câștige alegerile la Primăria Sectorului 1, potrivit unui sondaj AVANGARDE realizat în perioada 7 – 11 mai 2024.

Liberalul George Tuță urcă în sondaje și o surclasează pe Clotilde Armand, conform ultimului sondaj Avangarde. Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru funcția de primar al Sectorului 1, George Tuță, candidatul susținut de PSD și PNL, o depășește pe Clotilde Armand, actualul primar de sector.

Din cei 86% dintre respondenții care au indicat un candidat, 34% ar vota cu liberalul George Tuță, în timp ce pentru Clotilde Armand intenția de vot este de 32%.

Liviu Negoiță, candidatul PUSL ar lua 15% din voturi, Ramona Ioana Bruynseels care candideaza din partea AUR – 12%, iar Daniel Tudorache, candidat independent, 4%.

”Mi-am ghidat întreaga carieră şi viaţă pe baza unor principii solide. Admir decenţa, sunt un iubitor al luptei de idei şi îmi place mereu să mă bazez pe argumente reale, nu pe lozinci şi propagandă atunci când am de dezbătut un lucru. Aceste valori vreau să le aducem în Primăria Sectorului 1 pentru a reconstrui o comunitate, respectul faţă de cetăţeni, priceperea administrativă şi, nu în ultimul rând, cinstea. E nevoie de aceste lucruri pentru a restabili priorităţile capitalei Capitalei, al unui oraş cu un potenţial extraordinar în care lucrează oameni, companii, idei şi misiuni diplomatice pentru a construi cel mai frumos oraş pe care îl avem”, a declarat candidatul PSD – PNL George Tuță, la depunerea candidaturii.

Sondajul Avangarde a fost realizat în perioada 7 – 11 mai 2024, pe 1150 de persoane, marja de eroare este de 2.9%.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.