Sebastian Burduja îl pune pe Nicușor Dan față cu propriile promisiuni electorale din anul 2020. Cum a eșuat pe linie actualul primar general…

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, îl umple, prin prestația și dezvăluirile sale, de ridicol, în fiecare zi, pe actualul primar general, Nicușor Dan, cel care vizează un nou mandat de primar general. Burduja îl prezintă, astfel, în toată „splendoarea” sa, pe Nicușor Dan, cel care nu a reușit în patru ani de mandat să ducă la îndeplinire nici măcar una dintre promisiunile făcute la alegerile din anul 2020!
„L-am pus pe Nicușor Dan față în față cu propriile promisiuni de acum patru ani, pentru că exact în baza acestor promisiuni trebuie judecat mandatul său. Direct, fără menajamente.
Nicușor Dan a pierdut 200 de milioane de euro bani europeni, nerambursabili, destinați reabilitării rețelei de termoficare. Avariile la sistemul de termoficare sunt în continuare știrea zilei pentru sute de mii de bucureșteni.
Nicușor Dan promitea atragerea de noi fonduri europene pentru București. Nici măcar un singur contract pe fonduri europene nu a fost semnat de Nicușor Dan! Zero.
Nicușor Dan promitea cel puțin 30 de grădinițe și creșe. A făcut zero grădinițe și creșe.
Nicușor Dan promitea 15 parcări de tip park and ride. S-au făcut zero parcări de către primăria Capitalei.
Nicușor Dan promitea piste de biciclete. Zero kilometri de piste pentru biciclete au fost construite în mandatul său.
Nicușor Dan promitea reabilitarea liniilor de tramvai. Zero kilometri de linie de tramvai au fost reabilitați.
Nicușor Dan promitea că speranța de viață a bucureștenilor va crește prin reducerea poluării. Astăzi, poluarea din București este mai mare ca oricând.
Așa arată mandatul actualului primar General. Atât!”, a punctat Sebastian Burduja.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.