Simona Halep nu a primit wildcard pentru Roland Garros!

Ultimul meci al Simonei Halep a fost în cadrul Miami Open, unde românca a fost învinsă şi eliminată în prima rundă de către jucătoarea de origine spaniolă, Paula Badosa.

Organizatorii au ales şase sportive din Franţa, una din Australia şi una din SUA: Alize Cornet, Fiona Ferro, Elsa Jacquemot, Kristina Mladenovic, Chloe Paquet, Jessika Ponchet, Ajla Tomljanovic şi Sachia Vickery. Pe tabloul calificărilor sunt Iliev, Janicijevic, Leonard, Lew Yan Foon, Lim, Mpetshi Perricard, Rakotomanga Rajaonah, Rouvroy şi Tubello.

Invitaţiile nu sunt o surpiză deoarece Roland Garros practică de ani un sistem în care oferă 6 invitaţii pentru franţuzoaice şi câte una pentru o australiancă şi o americancă.

Roland Garros este programat în perioada 26 mai – 9 iunie 2024.

Ultimul meci al Simonei Halep a fost în cadrul Miami Open, unde românca a fost învinsă şi eliminată în prima rundă de către jucătoarea de origine spaniolă, Paula Badosa, scor 6-1, 4-6, 3-6, în data de 19 martie 2024.

Halep va juca astăzi la Trophee Clarins. Simona Halep (1.169 WTA, beneficiară a unui wildcard) o va înfrunnta pe americanca McCartney Kessler (123 WTA).

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.