Eugen Tomac, în mijlocul oamenilor la Deva și Hunedoara: Viorel Arion, la Primăria Hunedoara, Robert Muszic, la președinția CJ Hunedoara şi Lucian Mara, la Primăria Deva-singura opțiune curată la aceste alegeri!

Liderul PMP, Eugen Tomac, rămâne alături de oamenii care se implică și care îşi doresc să facă mai mult pentru comunitatea lor.

Astfel, Tomac a fost miercuri la Deva şi la Hunedoara pentru a-i susţine pe candidaţii Dreapta Unită care şi-au asumat angajamentul de a câştiga alegerile din 9 iunie.

În județele, municipiile și orașele controlate de aleșii PSD și PNL, incapabili să răspundă uriașelor așteptări ale cetățenilor, candidații Dreptei Unită reprezintă alternativa reală la corupția endemică, lipsa de transparență și disprețul celor care administrează comunitatea în interes propriu și al găștilor de partid.

Președintele PMP, Viorel Arion, pentru funcția de primar al municipiului Hunedoara, Robert Muszic pentru președinția Consiliului Județean Hunedoara şi Lucian Mara, pentru Primăria municipiului Deva, reprezintă Dreapta Unită, singura opțiune curată la aceste alegeri, susține Eugen Tomac.

Din păcate, a mai spus liderul PMP, Hunedoara are primar PSD, iar Deva, primar PNL. Astăzi, ei reprezintă același lucru: stânga comasată care nu poate aduce decât sărăcie!, a punctat, revoltat, Eugen Tomac.

“Românii de aici speră la dezvoltare şi modernizare, la o viaţă mai bună pentru ei şi copiii lor. Prin urmare, am încredere că Viorel Arion va reveni la Primăria Hunedoara, iar Lucian Mara va câştiga Primăria Deva. Pe 9 iunie, singura opţiune de dreapta este Alianţa Dreapta Unită!”, a conchis liderul PMP.

Indiferent că vorbim de Hunedoara, Deva, Iași sau alt județ sau municipiu al României, românii trebuie să înțeleagă că data de 9 iunie reprezintă șansa de a „smulge” aceste județe din mâinile unor aleși rupți total de comunitate și să o predea, prin votul lor, celor care le merită încrederea. Doar în acest mod vom putea vorbi de transparență, reforme, de cheltuirea responsabilă a bugetelor comunităților!

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.