Liderul PMP, Eugen Tomac, alături de românii din stânga Prutului: Voi fi în continuare o voce care va apăra cu toată ființa acest ținut românesc ce trebuie să fie împreună cu România în UE!

Liderul PMP, Eugen Tomac, și colegii săi din Alianța Dreapta Unită (USR-PMP-Forța DReptei) continuă, la nivel național, dar și în Diaspora, campania pentru alegerile europarlamentare, dar și pentru cele locale, din 9 iunie, printre oameni, alături de oameni, pentru oameni. Prin piețe, parcuri, străzi asfaltate sau neasfaltate…Starea vremii nu mai contează, cu atât mai puțin efortul uriaș de campanie, cât timp problemele românilor primează.

Important pentru candidații PMP și implicit ai Alianței Dreapta Unită este, însă, să asculte cetățenii, păsurile și problemele cu care se confruntă aceștia, și să le ofere soluțiile aferente. Fiecare discuție, această campanie la „firul ierbii”, îi ajută enorm pe candidați mai ales că populația are așteptări uriașe de la politicieni. Prea multe iluzii vândute în ultimii 35 de ani, prea multă iresponsabilitate, prea multă politizare și incompetență crasă, prea mult dispreț la adresa cetățenilor.

Candidatul PMP la alegerile pentru PE pe listele Alianței Dreapta Unită, Eugen Tomac, este unul dintre puținii liderii politici extrem de iubit și respectat în Republica Moldova. Mai ales că Eugen Tomac s-a remarcat în numeroase intervenții, în plenul PE de la Bruxelles și Strasbourg, dar și pe plan național, prin  susținerea românilor din Republica Moldova, dar și a integrării europene a „fraților” noștri din acest ținut românesc.

De altfel, în aceste zile, Eugen Tomac și colegii săi se află în Republica Moldova.

„Pentru mine, relația cu românii din stânga Prutului a reprezentat întotdeauna o prioritate. Voi fi în continuare o voce care va apăra cu toată ființa acest ținut românesc ce trebuie să fie împreună cu România în Uniunea Europeană!”, a precizat europarlamentarul PMP.

Până acum, Eugen Tomac și colegii săi s-a întâlnit cu susținătorii din Municipiul Bălți, dar și cu cei din Sângerei. Mai mult, susține liderul PMP, va merge în fiecare localitate unde este invitat pentru a se întâlni cu românii care vor să susțină echipa Alianței Dreapta Unită la alegerile europarlamentare.

“Am discutat mult despre situația din Republica Moldova și despre provocările prin care trece Europa. Peste toate vom reuși să trecem dacă rămânem uniți, așa cum au făcut-o românii de fiecare dată. Trebuie să ne apărăm idealurile, uniți în jurul valorilor care ne definesc. Asta știe să facă #DreaptaUnita, să-i unească pe români indiferent unde locuiesc!”, a precizat Eugen Tomac.

La Bălți, Eugen Tomac l-a avut alături pe colegul său deputat din Basarabia, Lilian Carp, “un om politic aflat în prima linie de apărare a R. Moldova în fața amenințărilor ruse”.

Dincolo de vorbe, în cazul lui Eugen Tomac și a colegilor săi din PMP și Alianța Dreapta Unită, rămân faptele, implicarea, dorința arzătoare de a face lucruri bune pentru românii din afara și interiorul granițelor țării! Până la urmă acesta este rolul unui lider politic care crede în viitorul demn al României… În aceste condiții, votul din 9 iunie rămâne, poate, mai important decât oricând!

Comandat de PMP- Alianța Dreapta Unită USR-PMP-Forta Dreptei. Executat de SC Apostrof Media SRL. CUI mandatar financiar coordonator: 41240004

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.