Candidații AUR la europarlamentare și locale, în fața sucevenilor. George Simion: „Noi va trebui să trimitem Apărători ai Patriei Române în Parlamentul European!”

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru a prezenta candidații la alegerile din data de 9 iunie, a fost prezentă, luni seară, în Suceava, la Cetatea de scaun!

Candidații AUR la alegerile europarlamentare, dar și la cele locale, alegeri comasate neconstituțional de frica AUR, au fost prezenți pe scenă, în fața sucevenilor.

George Simion, președintele AUR, a deschis seria discursurilor, spunând sucevenilor că este timpul ca Gheorghe Flutur să fie înlăturat de la șefia CJ Suceava.

”Bine v-am găsit oaste de AUR! Am ajuns în trei ore de la București până la voi aici, la Suceava. Am oprit scurt la o cafea și la mine în VRANCEA și toate astea, da, cu mașina! Da, e campanie electorală și, da, iar face Flutur autostrăzi! La mine e o vorbă: umblă câinii cu colaci în coadă în timpul campaniei electorale și din păcate Flutur nici nu umblă, nici nu merge cu mașina, Flutur zboară. Să dea Dumnezeu să zboare cât mai repede de la președinția Consiliului Județean!”, a spus George Simion.

”Noi, aici în Suceava, n-am avut voie să facem acest miting în Cetatea de scaun a Sucevei. Nu ne-a permis Măria Sa, Flutur Întâiul.
Noi, aici la Suceava, n-avem voie să candidăm la funcția lui Flutur de președinte al Consiliului Județean. Era riscul prea mare. După ce au comasat alegerile, ne-au scos și de pe buletinul de vot la președinția Consiliului Județean. Fac un apel la toți bucovinenii: mergeți și votați pe 9 iunie și votați pe oricine ca președinte a CJ, doar ca să scăpăm de insecta asta. E mult, mult, mult prea mult!”, le-a mai transmis George Simion sucevenilor.

În încheiere, George Simion a subliniat importanța voturilor din 9 iunie:

”Noi va trebui să trimitem Apărători ai Patriei Române în Parlamentul European. Oameni care să se lupte pentru națiunea noastră, să nu stea în genunchi, să se lupte pentru familia creștină și să se lupte pentru drepturile noastre fundamentale. Aici, la Suceava, după ani de zile de domnie, marca Gheorghe Flutur, nemuritorul baron PDL-ist, aveți șansa, anul acesta, ca să-l trimiteți acasă pe cel mai bun prieten al austriecilor, pe tâlharul care a permis ca acest județ minunat să fie defrișat, depopulat și dezbinat. Aveți șansa să îi trimiteți acasă pe toți băieții aia șmecheri care una vă promit în România și alta votează în Parlamentul European”.

Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, candidat pentru Parlamentul European, a spus, la Suceava, că națiunea noastră se află în mare primejdie și are nevoie de o oaste care să o apere.

”Moldoveni, munteni, dobrogeni, olteni, bănățeni, ardeleni, toți suntem români. Și, cum spunea marele Eminescu, nu vom permite nimănui să ne trateze cu dispreț pentru că suntem născuți în Moldova, ori în altă regiune istorică, cum nici să ne ia de sus, pentru că suntem români. Așa cum a îndrăznit să spună Marcel Ciolacu, care se rușinează de moldoveni. Eu sunt moldovean, născut la Bacău, nu la Buzău, dar nu mă rușinez nici de Bacău, nici de Buzău. Și-i iubesc pe moldoveni la fel de mult ca pe toți ceilalți români, pentru că împreună suntem puternici, avem o istorie comună, avem același sânge, suntem frați. Suntem în aceeași națiune”, a spus liderul senatorilor AUR, Claudiu Târziu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.