Eugen Tomac, convins că miza alegerilor europarlamentare din 9 iunie este foarte mare: Suntem singura alianță care susține în mod direct și asumat integrarea noastră deplină în UE!

Liderul PMP, Eugen Tomac,  candidat pe lista Alianței Dreapta Unită (USR-PMP-Forța Dreptei) la alegerile pentru Parlamentul European, este convins că importanța alegerilor europarlamentare din 9 iunie devine, astăzi, mai mare decât oricând. Ca și apartenența la proiectul european.

Aflat la finalul unui mandat de europarlamentar în care s-a remarcat prin numeroase intervenții și interpelări, în plenul și comisiile Parlamentului European, prin care s-a luptat pentru drepturile și interesele României și implicit ale milioanelor de români, Eugen Tomac consideră că românii trebuie să-și demonstreze, prin votul, din nou, atașamentul față de proiectul european.

“Miza alegerilor din 9 iunie este uriașă. 9 iunie este despre viitorul României! Este o miză prin care românii trebuie să-și demonstreze, din nou, atașamentul față de proiectul european. Uniunea Europeană a devenit, astăzi, o uniune geopolitică. Dacă n-am fi fost astăzi în Uniunea Europeană, fiți siguri că ceasul s-ar fi dat, din nou, de la Moscova! Putin nu reușește astăzi să anexeze Ucraina și să-i pedepsească pe vecinii noștri care au ales calea europeană și au ales să se desprindă definitiv de Moscova pentru că noi suntem acolo! UE face ce trebuie, NATO face ce trebuie! Și aceste lucruri trebuie să le spunem românilor în această campane electorală! Singurul proiect, singura alianță care susține în mod direct și asumat integrarea noastră deplină în Uniunea Europeană este Dreapta Unită!”, a precizat liderul Partidului Mișcarea Populară, candidat pe listele Alianței Dreapta Unită (USR-PMP-Forța Dreptei) la alegerile europarlamentare.

Potrivit lui Eugen Tomac, România va fi pe deplin integrată în UE, când vom reuși să intrăm în zona Schengen și în zona Euro.

„Lucrurile s-au schimbat fundamental. Milioane de români au dus în toate colțurile Europei ceea ce avem mai frumos, specificul nostru, ospitalitatea noastră, sunt oameni care s-au format aici și pe care nimeni nu trebuie să-i judece că au ales temporar să plece din țară. A sosit, însă, timpul să aducem tot ce este mai bun din Uniunea Europeană în fiecare casă de român. Și asta înseamnă: școli moderne, spitale moderne, infrastructură europeană. Asta înseamnă administrație digitalizată. Asta înseamnă să oprim risipa banului public! Și acest lucru îl poate face doar Dreapta Unită!”, a conchis Eugen Tomac.

Comandat de PMP- Alianța Dreapta Unită USR-PMP-Forta Dreptei. Executat de SC Apostrof Media SRL. CUI mandatar financiar coordonator: 41240004

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.