Panică în tabara lui Radu Mihaiu-USR. Rareș Hopincă și Alianța PSD-PNL vor câștiga, detașat, alegerile la Primăria Sectorului 2

Diferența dintre promisiunile fantasmagorice de acum patru ani ale primarului userist al Sectorului 2, Radu Mihaiu, și realizările concrete, la final de mandat, este ca de la cer la pământ! Cu toate acestea, Radu Mihaiu cere un nou mandat! Din păcate, pentru el și colegii săi din USR, ziua scadenței se apropie. Iar pe 9 iunie, locuitorii sectorului vor avea de ales între continuitatea unui mandat dezamăgitor și înlocuirea actualului primar cu Rareș Hopinca, candidat susținut de Alianța PSD-PNL, care a prezentat un program și proiecte viabile care vor duce sectorul 2 în topul sectoarelor din Capitală! Iar locuitorilor din sector au nevoie, în primul rând, de normalitate, de transparență, de cheltuirea responsabilă a banului public!

De altfel, în aceste zile, este panică la vârful USR București. Nici primarul Sectorului 1, Clotilde Armand și nici cel al Sectorului 2, Radu Mihaiu, nu vor mai rămâne în funcții. Candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 2, Rareș Hopincă, este favorit în acest moment pentru a câștiga alegerile din 9 iunie, potrivit celui mai recent sondaj CURS. Pe locul 2 se află actualul primar de sector, Radu Mihaiu. Potrivit aceluiași sondaj, la alegerile pentru Consiliul Local al Sectorului 2, alianța PSD-PNL ar urma să obțină 47 de procente, astfel că ar putea să realizeze majoritatea fără să colaboreze cu un alt partid.

Concret, institutul de sondare CURS a publicat cele mai recente date culese privind situația din Sectorul 2. Potrivit sondajului, candidatul alianței PSD-PNL, Rareș Hopincă, ar fi favorit pentru a prelua postul de primar al Sectorului 2, aflându-se în fața actualului primar de sector, Radu Mihaiu, care candidează din partea alianței Dreapta Unită, formată din USR, PMP și Forța Dreptei.

Astfel, potrivit sondajului realizat de CURS, Rareș Hopincă ar obține 47% dintre voturi. Actualul primar al Sectorului 2, Radu Mihaiu, ar urma să obțină 42 de procente, clasându-se pe a doua poziție. Astfel, se anunță o luptă strânsă cu doar trei săptămâni rămase până cetățenii sunt nevoiți să meargă la urne. Candidatul SOS, Mihai Rapcea și Andrei Gabriel Golgoțiu de la REPER ar urma să obțină câte 4 procente.

La Consiliul Local al Sectorului 2, situația este similară. Alianța PSD – PNL figurează în datele sondajului CURS cu 47% dintre voturi, ceea ce îi apropie de pragul necesar pentru a realiza singuri majoritatea. Alianța Dreapta Unită, formată de USR, PMP și Forța Dreptei este cotată cu 31% dintre voturi în sondaj. AUR ar obține 6 procente, SOS-5 procente, iar partidul REPER ar obține 4%, procent care nu i-ar pune peste pragul electoral necesar.

Lipsa cronică de transparență, întârzierea dublată de creșterea alarmantă a prețului la reabilitarea termică a blocurilor din sector, mizeria de pe străzi, contractele (de consultanță și nu numai) cu dedicație pentru prietenii și amicii din USR , gunoiul de pe străzi, în contextul creșterii tarifelor de la Supercom (o companie cu care actualul primar Radu Mihaiu este, astăzi, în relații excelente), toate acestea fac din mandatul edilului userist, o dezamăgire uriașă pentru cei care i-au acordat, în anul 2020, votul.

Comandat de PSD Sector 2. Executat de SC Apostrof Media SRL. CUI mandatar financiar coordonator: 21240002

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.