PMP a propus candidați redutabili pe lista ADU la alegerile europarlamentare. Eugen Tomac: România are nevoie, în PE, de patrioți, care luptă pentru interesele țării lor, dar și pentru o UE puternică!

După doi ani de procese, hărțuiri din partea adversarilor politici, dar și a celor care susțineau, până mai ieri, că vor “binele” Partidului Mișcarea Populară, s-a făcut dreptate! Tribunalul București a validat congresul din 2022, unde Eugen Tomac a fost ales preşedinte, punându-se, astfel, capăt la doi ani de procese.

Eugen Tomac și colegii săi din PMP au câștigat o bătălie dură, plină de încercări de eliminare a unui partid incomod, dar ancorat pe interesul național, din politica românească.

Cu fonduri blocate de Autoritatea Electorală Permanentă (o autoritate politizată excesiv și condusă de un pesedist înfocat!), Eugen Tomac și colegii săi din PMP și din Dreapta Unită continuă campania electorală.

Pe ploaie, pe vânt, prin soare, liderul PMP, Eugen Tomac, și colegii săi merg prin toată România. Ialomița, Cluj, Iași, Bistrița-Năsăud, Sălaj, Bihor sau Constanța reprezintă tururi electorale de forță printre oameni, pentru oameni. Pericolul reprezentat de Alianța PSD-PNL este uriaș. Prea multă corupție, prea mult dispreț la adresa românilor, importanți, pentru ei, doar în ziua votului!

Eugen Tomac, candidat din partea PMP pe listele Alianței Dreapta Unită pentru alegerile pentru Parlamentul European din 9 iunie, consideră că românii merită mai mult. Că merită mai mult respect, mai multă trasparență din partea decidenților zilei, mai multă implicare din partea europarlamentarilor români.

Pentru europarlamentarul Eugen Tomac au primat întotdeauna faptele, intervențiile tranșante, în plenul și comisiile Parlamentului European, în favoarea României. Bătălia pentru intrarea României în Schengen nu s-a dovedit una ușoară. Iar europarlamentarul Tomac nu a ezitat să deschidă un proces la Curtea de Justiție a Uniunii Europene împotriva Consiliului UE pentru nedreptatea făcută românilor atunci când, la 8 decembrie 2022, a votat împotriva acceptării României în spațiul Schengen.

Și datorită lui Tomac avem astăzi o Rezoluție a Parlamentului European care reflectă angajamentul Uniunii Europene de a sprijini țara noastră în recuperarea integrală a Tezaurului sechestrat în Rusia. Intervențiile sale, în PE, au fost ferme și pe marginea acestui subiect.

Apărarea drepturilor muncitorilor români a reprezentat, de altel, o prioritate pentru europarlamentarul PMP. Ca și lupta pentru reunirea românilor. Ca și dialogul cu mii de profesori, tineri, antreprenori, fermieri, români de bună-credință care merită, potrivit liderului PMP, să fie corect remunerați și pe deplin respectați în România dar și în UE.

Eugen Tomac candidează pentru un nou mandat de europarlamentar. Prestația sa din actualul mandat îl îndreptățește. Se află pe o listă competitivă a Alianței Dreapta Unită. Colegii, de Alianță, din USR și Forța Dreptei au propus, la rândul lor, nume “grele”. Ca și partidul condus de Eugen Tomac. La europarlamentare, PMP aduce, la rândul său, candidați redutabili. Ionuț Simionca, Nicoleta Cătălina Bozianu, Marian Adronache, Radu Mircea Pescar, Adrian Mihăiță Todoran și Claudiu Iorga Palaz sunt doar unii dintre aceștia.

România are nevoie, în PE, de patrioți, care luptă pentru interesele țării lor. Dar și pentru o Uniune Europeană puternică! Eugen Tomac și colegi săi vin cu expertiza lor, incontestabilă! Restul, depinde de noi! De cei care trebuie să votăm pe 9 iunie! Cine nu-și dorește o Românie demnă și respectată în Europa?

Comandat de PMP- Alianța Dreapta Unită USR-PMP-Forta Dreptei. Executat de SC Apostrof Media SRL. CUI mandatar financiar coordonator: 41240004

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.