Administrația Sectorului 1, pericol pentru viața oamenilor

Sâmbătă, 25 mai, un copac s-a rupt în Parcul Bazilescu și s-a prăbușit peste doi tineri, rănindu-i grav. O tânără aflată în scaun cu rotile a suferit răni teribile: are afectată coloana vertebrală și craniul și se află într-o stare extrem de gravă, fiind în prezent internată la Spitalul Elias din Capitală.

Arborele din care s-a desprins creanga, chiar dacă era sănătos, avea coronamentul dezechilibrat din cauza toaletării greșite din anii precedenți. „Din toate cartierele, cetățenii Sectorului 1 ne spun același lucru: că în ultimii ani de zile nu se face toaletarea copacilor sau că fac sesizări către Primărie cu privire la copaci care prezintă pericole și nu le răspunde nimeni. Indiferența și incompetența din actuala administrație a Sectorului 1 pun în pericol viețile oamenilor în fiecare zi, iar acest lucru trebuie să se oprească”, a declarat George Tuță, președintele PNL Sector 1 și candidatul alianței PNL-PSD la Primăria Sectorului 1.

Într-un punct de vedere trimis presei, Primăria Sectorului invocă limitări bugetare drept cauză a incapacității ADP de a își efectua datoria față de oamenii din sector. „Scuzele pe care și le caută permanent Clotilde Armand sunt o rușine la adresa oamenilor care merită o viață decentă, în care să nu fie puși în pericol de inabilitatea ei. Nu ai nevoie de bani la ADP ca să tai o creangă. Ai angajați care asta trebuie să facă, pentru asta sunt plătiți. Se prăbușesc casele pe noi, se prăbușesc copacii peste noi, se prăbușește sectorul peste noi, iar administrația Armand caută doar scuze și vinovați. Scoatem incompetența din primărie din 9 iunie și ne apucăm să reclădim Sectorul 1”, a încheiat George Tuță.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.