Ciolacu îl ironizează pe Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, luni, că va vorbi despre candidatul PSD la alegerile prezidenţiale după alegerile din 9 iunie, adăugând că nu participă la competiţia „de scris cărţi”, aluzie la anunţul făcut de preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, privind lansarea unei cărţi în luna iunie.

Ciolacu a fost întrebat ce părere are despre faptul că PNL îl susţine pe Nicolae Ciucă la prezidenţiale şi dacă este posibil ca cele două partide din coaliţie să susţină aceeaşi persoană la alegerile pentru Preşedinţia ţării.

„După data de 10 (iunie – n.r.) o să vă spun, împreună cu colegii mei din PSD, decizia privind candidaturile. Până atunci, avem o competiţie, momentan, de scris cărţi. Nu particip la ea”, a spus Ciolacu, după o vizită la Piaţa „16 Februarie” din Bucureşti.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat că îşi va lansa în luna iunie cartea „Un ostaş în slujba ţării”.

Cartea va apărea la Editura RAO, iar toate încasările urmează să fie donate către iniţiative caritabile.

„Paginile acestei cărţi sunt despre mine. Nu despre funcţiile pe care le-am ocupat, nu despre imaginea mea publică, nu sunt bilanţ şi nici program electoral. Sunt gândurile mele despre ce a însemnat tranziţia de la om de armată la om politic. Sunt despre viaţa mea, cea din spatele pupitrului, a microfonului sau a televizorului”, a scris Ciucă, pe site-ul său.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.