Cu ocazia zilei de 1 Iunie, Tarom le oferă copiilor bilete de avion gratuite

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, Tarom le oferă copiilor bilete de avion gratuite. Mai mult decât atât, aceștia vor putea vizita o aeronavă cu acces inclusiv în cabina de pilotaj, de Ziua Porților Deschise. Mai jos ai toate detaliile.

Copiii vor putea să viziteze o aeronavă, cu acces inclusiv în cabina de pilotaj, de Ziua Porţilor Deschise, organizată de TAROM la 1 Iunie.

În aceeaşi zi, părinţii pot achiziţiona gratuit pentru cei mici bilete de avion, anunţă compania!

Ziua Porţilor Deschise se va desfăşura în incinta Hangarului TAROM şi a platformei din faţa acestuia şi se adresează tuturor celor care doresc să participe, copii şi adulţi.

Intrarea va fi liberă, iar copiii şi părinţii însoţitori sunt aşteptaţi în intervalul orar 10.00 – 16.00. Cei mici vor putea vizita chiar și o aeronavă și vor putea face fotografii în interiorul acesteia, inclusiv în cabina de pilotaj.

Tot acolo se vor întâlni cu piloții, însoțitorii de zbor, dar și inginerii de aviație. Cei mici vor avea timp să se bucure de informațiile din partea acestora, dar și de o experiență unică.

De Ziua Internaţională a Copilului, copiii cu vârsta de până la 11 ani vor avea parte şi de gratuitate la biletele de avion achiziţionate pentru ei în data de 1 Iunie 2024 pentru orice perioadă de călătorie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.