Candidaţii la Şcoala de Maiştri Militar a Forţelor Navale nu mai dau examen. Care sunt condiţiile de admitere…

Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu” din Constanța anunță că până pe 7 iunie, se desfășoară înscrierile pentru maiștri militari de marină. Cei interesați au la dispoziție două modalități de înscriere: online, accesând platforma dedicată recrutaremapn.ro, sau personal, la Birourile Informare Recrutare din cadrul Centrelor Militare Județene.

Una dintre schimbările majore aduse procesului de admitere, anul acesta, este majorarea limitei maxime de vârstă pentru candidați, de la 28 la 30 de ani. Astfel, pot aplica atât elevii de clasa a XII-a care urmează să susțină examenul de bacalaureat, cât și persoanele care au cel mult 30 de ani împliniți anul acesta și care dețin deja diploma de bacalaureat. De asemenea, soldații și gradații profesioniști care îndeplinesc aceste criterii sunt eligibili pentru a aplica.

Candidații care vor trece cu succes toate aceste probe vor fi ierarhizați computerizat pe baza mediei de la examenul de bacalaureat. Ierarhizarea va avea loc în luna august.

Anul acesta, Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale scoate la concurs 133 de locuri pentru Ministerul Apărării Naționale, respectiv Forțele Navale Române, și 27 de locuri pentru Ministerul Afacerilor Interne, respectiv Poliția de Frontieră. În total, sunt disponibile 160 de locuri, care garantează tot atâtea locuri de muncă la finalizarea studiilor.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.