Liderul PMP, Eugen Tomac, împreună cu colegi din ADU, tur electoral de forță, la Madrid și Milano, printre românii din Diaspora: “Diaspora trebuie să își facă vocea auzită pe 9 iunie!

Liderul PMP, Eugen Tomac, candidat pe listele Alianței Dreapta Unită (USR-PMP-Forța Dreptei), la alegerile pentru Parlamentul European din 9 iunie, a fost, la finele săptămânii trecute, printre românii din Diaspora, la Madrid, în Spania, unde țara noastră are una dintre cele mai numeroase comunități din Europa.

“Împreună cu președintele Cătălin Drulă, europarlamentarul Vlad Botoș, candidații pentru Parlamentul European, Violeta Alexandru și Alina Gîrbea, precum și deputatul Iulian Lorincz, i-am asigurat pe românii din Spania cu care am discutat că Dreapta Unită este alături de ei, le înțelege nevoile și are soluțiile! Spre deosebire de PSD care încearcă să-i reducă la tăcere pe românii din Diaspora, noi ne dorim, dimpotrivă, să le dăm forța de a dezvolta România. Fie că rămân în statele gazdă, fie că se întorc acasă”, a precizat Tomac.

Cu toții ne dorim ca România să se dezvolte, să se modernizeze, a mai spus liderul PMP, care a adăugat că pe 9 iunie, la alegerile pentru Parlamentul European, Diaspora are de ales între stânga partidului unic PNLPSD care i-a alungat de acasă și Dreapta Unită care va face din România casa în care își vor dori să se întoarcă.

“Diaspora trebuie să își facă vocea auzită. Iar asta se poate face foarte simplu. Prin vot, pe 9 iunie!”, a mai spus Tomac.

Înainte de vizita electorală de la Madrid, liderul PMP, Eugen Tomac, alături de colegii săi din Alianța Dreapta Unită, președintele Cătălin Drulă, deputatul Iulian Lorincz și Alina Gîrbea, candidat Dreapta Unită pentru Parlamentul European, au revenit în Italia, de data aceasta la Milano, pentru a se întâlni cu românii din acest oraș și din împrejurimi, pentru a le afla problemele și pentru a le spune că pe 9 iunie au cu cine vota.

În opinia lui Tomac, avem în Italia peste 1.200.000 de români, mulți dintre ei plecați de foarte mulți ani, toți, însă, poartă în suflet dorul de România și oamenii dragi de acasă.

“Italia le-a oferit o viață mai bună atunci când nu au mai găsit soluții în România. Sunt convins că și-ar dori să se întoarcă și o vor face atunci când țara noastră se va dezvolta, când vom avea drumuri line, spitale și școli decente.

Le mulțumesc tuturor românilor prezenți la Milano pentru dialog, astfel de discuții deschise ne oferă o perspectivă clară asupra nevoilor și preocupărilor lor. Dreapta Unită este alături de românii din Diaspora, distanța nu este un pretext pentru a-i da uitării. Pe 9 iunie, Diaspora va participa la vot în număr mare, sunt sigur. Unii dintre ei, vor parcurge zeci de km pentru a ajunge la o secție de votare. Și asta pentru că le pasă de România și își doresc să o vadă prosperă ”, a conchis președintele PMP.

Comandat de PMP- Alianța Dreapta Unită USR-PMP-Forta Dreptei. Executat de SC Apostrof Media SRL. CUI mandatar financiar coordonator: 41240004

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.