Sebastian Burduja a dat startul la 100.000 de dezbateri cu bucureștenii. Liberalul, singurul candidat pentru care primează părerea cetățeanului!

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a anunţat, joi, că în ultimele două zile de campanie electorală va avea, împreună cu echipa sa, 100.000 de dezbateri cu bucureştenii, menţionând că ceilalţi candidaţi la primăria generală „au fugit de dezbateri şi au preferat să arunce cu sondaje mincinoase, dezinformări şi cu atacuri”.

„Suntem la Modrogan 22 si dăm startul celei mai tari chestiuni: 100.000 de dezbateri cu bucureştenii. În această campanie, contracandidaţii mei au fugit de dezbateri, au fost laşi pentru că nu au avut argumente, s-au ascuns de mine sau se ascund de voi pentru că se tem de votul de duminică.
Au preferat să arunce cu sondaje mincinoase, cu dezinformări, cu atacuri”, a anunţat Burduja.

El a adăugat că dezbaterile cu cetăţenii vor avea loc „peste tot în Bucureşti”, la sediul PNL Bucureşti din strada Modrogan 22, precum şi telefonic.

„Până la urmă, duminică puterea e la vot. De aceea, timpul care a mai rămas în care putem să facem campanie, astăzi şi mâine, ne vedem peste tot în Bucureşti, ne vedem şi la Modrogan 22, o să fim toţi lângă voi, în stradă, să dezbatem, să vedem unde e Bucureştiul astăzi, ce vă doare, ce soluţii avem, planul, proiectul nostru pentru Capitală, toate investiţiile pe care le-am gândit şi să vă redăm speranţa, cel mai greu lucru. Iar asta nu se poate face decât vorbind faţă în faţă, strângându-vă mâna, strângându-vă în braţe”, a transmis Sebastian Burduja.

El a mai spus că echipa sa de campanie a fost în fiecare zi în stradă şi că acelaşi respect l-a cerut şi de la ceilalţi candidaţi.

„Nu a fost să fie, dacă era, aveam o dezbatere pe bune cu ei, în care voi să vă lămuriţi exact ce poate, ce ştie şi ce vrea fiecare de la voi şi de la acest oraş. Nu-i nimic, ne vedem în stradă. 100.000 de dezbateri astăzi şi mâine şi duminică schimbăm Bucureştiul pentru că un vot schimbă tot”, a mai transmis Burduja.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.